Κόσμος

Καλλιτέχνης του Cirque du Soleil έπεσε με το κεφάλι από ύψος 5 μέτρων

Ένα τρομακτικό ατύχημα συνέβη κατά τη διάρκεια μιας παράστασης του Cirque du Soleil στην Αυστραλία όταν μία καλλιτέχνης έπεσε κατακόρυφα με το κεφάλι την ώρα που εκτελούσε το πρόγραμμά της στους κρίκους.

Η Λίζα Σκίνερ, τρεις φορές Ολυμπιονίκης, φέρεται να έπεσε από ύψος 5 μέτρων στο έδαφος την ώρα που εκτελούσε ένα σόλο εναέριο πρόγραμμα.

Η 35χρονη αθλήτρια φέρεται να έχασε τις αισθήσεις της, όταν χτύπησε στο έδαφος, κατά τη διάρκεια του σόου στο Μπρισπέιν το Σάββατο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Εκπρόσωπος του παραϊατρικού προσωπικού δήλωσε πως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις μήπως είχε εσωτερικά τραύματα, αλλά ήταν σε σταθερή κατάσταση.

Το κοινό, συμπεριλαμβανομένων πολλών παιδιών, έμειναν αποσβολωμένοι από το ατύχημα που συνέβη στην απογευματινή παράσταση του της τελευταίας παραγωγής Cirque du Soleil.

Το πρόγραμμα διεκόπη προσωρινά, αλλά επαναλήφθηκε μόλις η αθλήτρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η Τζέσικα Λεβόφ του Cirque Du Soleil δήλωσε πως το περιστατικό αυτό είναι κάτι για το οποίο το τσίρκο είναι πάντα προετοιμασμένο. «Είναι κάτι για το οποίο στην πραγματικότητα κάνουμε πρόβα κάθε εβδομάδα»
δήλωσε η ίδια στο 7 News της Αυστραλίας. «Η ασφάλεια των καλλιτεχνών μας είναι πάντα η πρώτη μας ανησυχία. Η πρώτη ομάδα βοήθειας αντέδρασε πολύ γρήγορα και η αθλήτρια είναι καλά, ασφαλής και κάτω από εξαιρετική ιατρική φροντίδα αυτή της στιγμή» πρόσθεσε.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το