Αθλητισμός

Καλλιτεχνική κολύμβηση: Στον τελικό του σόλο η Βολιώτισσα πρωταθλήτρια Βασιλική Αλεξανδρή

Στον τελικό του ελεύθερου προγράμματος στο σόλο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών στην καλλιτεχνική κολύμβηση προκρίθηκε η Βασιλική Αλεξανδρή, η οποία μετέχει με τα χρώματα της Αυστρίας. Μαζί με τη Βολιώτισσα πρωταθλήτρια στον τελικό πέρασε και η Ευαγγελία Πλατανιώτη
Η Ελληνίδα αθλήτρια πραγματοποίησε αρκετά καλή εμφάνιση και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στον τελικό, καθώς κατέλαβε την 7η θέση με 88.4333 βαθμούς. Με την καλύτερη βαθμολογία (96.4667 βαθμούς) πέρασε, ως πρώτη, η Ρωσίδα Σβετλάνα Ρομασίνα, ενώ την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε η Ισπανίδα Όνα Καρμπονέλ (2η) με 93.8333 βαθμούς και η Γιούκικο Ινούι από την Ιαπωνία με 92.5667 βαθμούς. Ο τελικός θα διεξαχθεί αύριο Τετάρτη.
Επίσης σήμερα η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί στον τελικό του τεχνικού προγράμματος του ομαδικού. Στην ομάδα συμπεριλαμβάνονται και οι αθλήτριες του ΝΟΒΑ Αναστασία Κουτσελίνη και Ελένη Φραγκάκη. Μαζί τους οι Ευαγγελία Πλατανιώτη, Εβελίνα Παπάζογλου, Βιολέτα Ζουζούνη, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Γεωργία Βασιλοπούλου και Μαρία Καραπαναγιώτου. Θυμίζουμε ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε πολύ καλή παρουσία στην προκριματική φάση και με 86.0075 βαθμούς και κατέλαβε την 8η θέση, παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το