Ελλάδα

«Καλησπέρα, είμαι ο Σταϊκούρας»: Το τηλεφώνημα του υπουργού σε δύο πολίτες

Αμεση επικοινωνία με πολίτες που κατήγγειλαν προβλήματα στο πρόγραμμα «Γέφυρα» είχε ο Χρήστος Σταϊκούρας. Συγκεκριμένα, ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, άκουσε τα προβλήματα που εξέφρασαν δύο πολίτες σε εκπομπή του Mega και αμέσως επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί τους, προκειμένου να ενημερωθεί αλλά και να συζητήσει μαζί τους.

Οπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός, η κυρία Κατερίνα και ο κ. Γιώργος δέχθηκαν το υπουργικό τηλεφώνημα και περιέγραψαν τι συνέβη. «Το απόγευμα της ίδιας ημέρας που κατήγγειλα το πρόβλημα σε εσάς δέχθηκα το τηλέφωνο. Στην αρχή νόμιζα ότι με κορόιδευε ο αδερφός μου. “Καλησπέρα, είμαι ο Χρήστος Σταϊκούρας, ο υπουργός Οικονομικών”, μου είπε. Εγώ κόλλησα στην αρχή», σημείωσε η κυρία Κατερίνα. «Του εξήγησα ποιο είναι το πρόβλημα. “Το πρόγραμμα (σ.σ. Γέφυρα) έγινε για να βοηθήσουμε τον κόσμο και όχι να τον ταλαιπωρούμε” μου είπε» συμπλήρωσε η ίδια. Σύμφωνα με την ίδια το ζήτημά της έχει δρομολογηθεί.

«Εβλεπα τον Μαυρογιαλούρο»
«Όταν με πήρε τηλέφωνο ο υπουργός έβλεπα την ταινία “Υπάρχει και φιλότιμο” με τον Μαυρογιαλούρο. Είχα έναν υπουργό στην τηλεόραση και έναν στο τηλέφωνο» είπε χαρακτηριστικά. Όπως εξήγησε ο κ. Γιώργος, ο Χρήστος Σταϊκούρας δεσμεύτηκε να λυθεί το πρόβλημά του. «Δεσμεύτηκε, μάλιστα, ότι αν για το λάθος φταίει το Δημόσιο θα βγει δημόσια και θα το αναγνωρίσει» είπε ο κ. Γιώργος. Επειτα από δύο μέρες το πρόβλημα λύθηκε.

Πηγή: Έθνος

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το