Τοπικά

Κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας στην αυριανή απεργιακή συγκέντρωση

Κάλεσμα στην απεργιακή συγκέντρωση την Πέμπτη, στις 10:30, στην πλατεία Αγ. Νικολάου απευθύνουν η Νομαρχιακή Επιτροπή και η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ καθώς και οι βουλευτές Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και Κατερίνα Παπανάτσιου.

«Στις χώρες του ευρωπαϊκού Βορρά, με το ισχυρό κοινωνικό κράτος και τους υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης και παραγωγικότητας, ο κόσμος της εργασίας αποτελεί πολύτιμο πόρο για την οικονομική δραστηριότητα και όχι κόστος που πρέπει να μειωθεί προς όφελος του μεγάλου κεφαλαίου.
Ενώ η σημερινή πραγματικότητα τονίζει την ανάγκη μείωσης των ωρών εργασίας και αύξησης των αποδοχών των εργαζομένων, η συμπαιγνία Μητσοτάκη και παρασιτικού κεφαλαίου φιλοδοξεί να νομοθετήσει τη διεύρυνση των κοινωνικών ανισοτήτων και την διάλυση των εργασιακών δικαιωμάτων.
Απέναντι στον «οδοστρωτήρα» της κυβέρνησης Μητσοτάκη, υψώνουμε τείχος αντίστασης και νίκης των δυνάμεων της εργασίας, της παραγωγής και της νέας γενιάς. Συγκροτούμε ένα μεγάλο δημοκρατικό μέτωπο που θα υπερασπιστεί το οκτάωρο, τους μισθούς, τα δικαιώματα, τις συλλογικές συμβάσεις.
Όλες και όλοι την Πέμπτη 6 Μαΐου στις 10:30 π.μ. στη πλατεία του Αγίου Νικολάου.
Όταν η αυθαιρεσία και η αδικία γίνεται νόμος, τότε η αντίστασή μας, η αντίσταση της πλειοψηφίας δηλαδή, γίνεται καθήκον».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το