Αθλητισμός

Κάλεσμα του Ομίλου Φιλάθλων Νίκης για την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας

Η Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης Βόλου με ανακοίνωσή της καλεί τον κόσμο της ομάδας να δώσει δυναμικό “παρών” στην πρώτη προπόνηση της ομάδας, τη Δευτέρα 8 Αυγούστου, στο γήπεδο “Π. Μαγουλάς”. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ!!!

Η Λέσχη ΟΦ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ καλεί τους φιλάθλους της ιστορικής, ανόθευτης και ένδοξης κυανόλευκης ομάδας της Μαγνησίας να δώσουν ”βροντερό” παρών στην πρώτη προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 8 Αυγούστου και ώρα 7 το απόγευμα στο ιστορικό γήπεδο ”Παντελής Μαγουλάς”.

Με το θερμό μας χειροκρότημα, τη φωνή μας και τη συμπαράσταση μας να δώσουμε ώθηση, να εμψυχώσουμε διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές ενόψει της νέας σεζόν και να καμαρώσουμε την ”Αρχόντισσα” της Προσφυγιάς εκεί που της αξίζει!!!

Επίσης, η Πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο καλούν τα μέλη της Λέσχης από την ερχόμενη Δευτέρα και καθημερινά τα απογεύματα να προσέρχονται από το Καφέ ”Κίνηση” Μαιάνδρου 14 στη Νέα Ιωνία, ώστε να ενημερωθούν για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας χρονιάς, αλλά και για τα οικονομικά της Λέσχης. Περισσότερες πληροφορίες εντός του καταστήματος.

Λόγω της αναστολής της λειτουργίας όλων των συνδέσμων σε όλη τη χώρα έτσι και τα γραφεία της Λέσχης ΟΦ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ παραμένουν κλειστά μέχρι νεωτέρας.

Ακόμα θα γίνονται εγγραφές νέων μελών, ώστε η Λέσχη ΟΦ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ να γίνει μία μεγαλύτερη και δυνατή οικογένεια, η οποία με πίστη και ενότητα θα βρίσκεται πάντα δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα.

ΥΓ: ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΔΕ ΤΑ ΖΗΣΑΜΕ ΠΟΤΕ!!!

ΛΕΣΧΗ ΟΜΙΛΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ 1974 ”ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ”

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το