Τοπικά

Κάλεσμα του ΚΚΕ μ-λ στο Δημαρχείο Βόλου

Το ΚΚΕ μ-λ απευθύνει κάλεσμα για συγκέντρωση σήμερα, στο δημαρχείο Βόλου όπου έχει προγραμματιστεί συνεδρίαση για το LNG.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση:

Για ακόμη μια φορά η Μαγνησία βρίσκεται στο στόχαστρο της «πράσινης ανάπτυξης». Καμιά εμπιστοσύνη δεν έχουμε ούτε στη δημοτική αρχή, ούτε στην περιφέρεια Θεσσαλίας. Η πολιτική που ακολουθούν είναι στήριξης και ενίσχυσης της αντιλαϊκή πολιτικής του ξένου και ντόπιου κεφαλαίου στην περιοχή μας. Όπως και δεν έχουμε καμιά εμπιστοσύνη πως μια άλλη κυβέρνηση θα λύσει το πρόβλημα. Μόνο η δική μας μαζική και αγωνιστική κινητοποίηση μπορεί να ανατρέψει τους αντιλαϊκούς σχεδιασμούς για πλωτή πλατφόρμα LNG στον Παγασητικό. Όσες νέες θέσεις εργασίας ή φτηνή ενέργεια κι αν τάξουν, γνωρίζουμε όμως πολύ καλά, πως είναι φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Ο λαός μας δεν έχει να περιμένει τίποτα από μια πολιτική που μπροστά στην αύξηση της κερδοφορίας της αντιμετωπίζει εργαζόμενους και λαό ως αναλώσιμους.
Η δημιουργία μιας τέτοιας πλατφόρμας στον Παγασητικό, αποτελεί μεγάλο κίνδυνο για την ήδη επιβαρυμένη υγεία των κατοίκων της Μαγνησίας αλλά και για το φυσικό της περιβάλλον. Σε τέτοιου είδους βιομηχανικές εγκαταστάσεις, ο κίνδυνος ενός ατυχήματος είναι μεγάλος και μάλιστα με καταστροφικές συνέπειες. Ιδιαίτερα στην περιοχή μας που υπάρχουν και αμερικάνικες βάσεις, ο κίνδυνος πολλαπλασιάζεται αν σκεφτεί κανείς πως αποτελούν στόχο των όπλων των αντιπάλων τους!
Να μην τους περάσει!
ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΖΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΕΡΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ, ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το