ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

κυκλο – φ – οριακα

Άρθρα

My market: Μειώσεις τιμών σε 5266 προϊόντα

Χωρίς κατηγορία

«Γιατί με τον Ιάσονα»

Άρθρα

Απεβίωσε 61χρονος στην Αγιά

Τοπικά

Τοπικά

Κάλεσμα της «Οικολογικής Θεσσαλίας» στο συλλαλητήριο των Βολιωτών κατά της καύσης σκουπιδιών

Kάλεσμα συμμετοχής στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί αύριο στον Βόλο κατά της καύσης σκουπιδιών απευθύνει η περιφερειακή παράταξη «Οικολογική Θεσσαλία» δηλώνοντας σε ανακοίνωσή της την αντίθετή της με την καύση οποιονδήποτε εναλλακτικών καυσίμων που βλάπτουν την υγεία των ανθρώπων.
Η ανακοίνωσή της:

«Η Περιφερειακή Παράταξη «Οικολογική Θεσσαλία» εκφράζει την έντονη αντίθεσή της στη σχεδιαζόμενη καύση σκουπιδιών από την τσιμεντοβιομηχανία ΑΓΕΤ και λέει κατηγορηματικά ΟΧΙ στην καύση οποιονδήποτε εναλλακτικών καυσίμων που βλάπτουν την υγεία τωνανθρώπων.
Σε μια περιοχή με διαπιστωμένο οξύ πρόβλημα ρύπανσης του αέρα,αποτελεί προτεραιότητα εκ των ων ουκ άνευ η άμεση υιοθέτηση της διαχρονικής αρχής «η υγεία των ανθρώπων και η ποιότητα του περιβάλλοντος πάνω απ’ τα κέρδη των επιχειρήσεων».
Σήμερα που η Ελλάδα διαθέτει ολοκληρωμένο θεσμικό πλαίσιο εθνικού σχεδιασμού για τη διαχείριση των απορριμμάτων, δημιουργεί τουλάχιστον ερωτηματικά η επιλογή μεθόδων που, σχεδόν παντού, διεθνώς εγκαταλείπονται όπου εφαρμόστηκαν.
Η Περιφερειακή Παράταξη «Οικολογική Θεσσαλία» καλεί τους Θεσσαλούς πολίτες να συμμετάσχουν στη μεγάλη διαμαρτυρία των Βολιωτών κατά της καύσης σκουπιδιών από την τσιμεντοβιομηχανία ΑΓΕ»Τ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το