Τοπικά

Κάλεσμα της ΔΑΣ ΟΤΑ στην εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση των εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας

 

Η ΔΑΣ ΟΤΑ καλεί στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2 Δεκέμβρη και ώρα 1.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων «ERGON» στον πολυχώρο Τσαλαπάτα.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση:

Η ΔΑΣ-ΟΤΑ Μαγνησίας σας καλεί να συμμετέχετε μαζικά στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2 Δεκέμβρη και ώρα 1.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων «ERGON» στον πολυχώρο Τσαλαπάτα. Σε μια εποχή που οι εργαζόμενοι στους Δήμους, όπως και όλοι οι εργαζόμενοι στην πατρίδα μας, δεχόμαστε βάρβαρη επίθεση στα δικαιώματα μας από τις διαδοχικές κυβερνήσεις και τις Δημοτικές αρχές, ο Σύλλογος μας μπορεί και πρέπει να αποτελέσει αποκούμπι και στήριγμα.
Για να γίνει όμως κάτι τέτοιο χρειάζεται εμείς οι ίδιοι να πάρουμε την κατάσταση του Συλλόγου στα χέρια μας και όχι απλά να αναθέσουμε με την ψήφο μας σε κάποιους «σωτήρες» να μας λύσουν τα προβλήματα. Το περασμένο διάστημα αποδείχτηκε περίτρανα ότι κάτι τέτοιο δεν μας πάει μακριά! Το απερχόμενο Προεδρείο, η παράταξη «Πλαγεράς – Συνδικαλιστική Ανατροπή», οδήγησε το Σύλλογο μας σε τέλμα, σε αγωνιστική απραξία. Έπαιξε έτσι και παίζει το παιχνίδι της κυβέρνησης και των Δημοτικών αρχών.
Είναι ώρα να στρίψουμε το τιμόνι του Συλλόγου μας σε άλλη κατεύθυνση. Η ΔΑΣ-ΟΤΑ σας καλεί να ακυρώσετε, με την μαζική παρουσία όλων σας στη Γενική Συνέλευση, τους σχεδιασμούς του Προεδρείου να είναι η Συνέλευση μας μια «σούπα», δίχως κόσμο και δίχως ουσιαστική συζήτηση. Δεν θέλουν στην πραγματικότητα να κάνουν απολογισμό μπροστά στην μεγάλη πλειοψηφία των συναδέλφων, που τίποτα καλό δεν είδε από την θητεία τους. Επιζητούν να περάσουν στα μουλωχτά τους απολογισμούς του Προεδρείου και να εναποθέσουν, για μια ακόμα φορά, τις ελπίδες τους για εκλογή στους διάφορους μηχανισμούς.
Η επιλογή μιας ιδιωτικής αίθουσας συνεστιάσεων, αντί αυτής της μεγάλης αίθουσας του Δημαρχείου (όπου υπάρχει εύκολη πρόσβαση για τους εργαζόμενους και δυνατότητα για ανοιχτά πορτοπαράθυρα σε όλη τη μπροστινή πλευρά), για την πραγματοποίηση της Γ.Σ αποδεικνύει την περιφρόνηση του Προεδρείου για τους συναδέλφους και την πρόθεση του να σαμποτάρει τη Συνέλευση. Φαίνεται ότι τα λεφτά περισσεύουν όταν πρόκειται να μπλοκαριστεί η μαζική συμμετοχή των συναδέλφων στις διαδικασίες του συνδικαλιστικού μας οργάνου και να ταϊστούν επιχειρηματίες, ενώ γίνονται άφαντα όταν χρειάζεται να βοηθηθούν οικογένειες συναδέλφων που έχουν ανάγκη.
Η ΔΑΣ-ΟΤΑ Μαγνησίας θα είναι εκεί για να βάλει φρένο σε αυτά τα σχέδια. Σας καλούμε να καταψηφίσουμε τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της απερχόμενης διοίκησης του Συλλόγου, να αφήσουμε πίσω μας το καθεστώς του αγωνιστικού «σιωπητηρίου» και της οικονομικής αδιαφάνειας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το