Αθλητισμός

Κάλεσμα στον αγώνα μπαράζ Νίκη Βόλου – ΟΦΘ

Το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου, ζει αυτές τις μέρες τις σημαντικότερες στιγμές της ιστορίας της. Η ανδρική ομάδα του τμήματος θα διεκδικήσει την άνοδο της στην Α1 εθνική κατηγορία για πρώτη φορά, καθώς αντιμετωπίζει την ομάδα του ΟΦΘ σε μια σειρά που θα κριθεί στις 2 νίκες, στα πλαίσια των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην μεγαλύτερη κατηγορία, με την ομάδα μας να έχει το πλεονέκτημα της έδρας.

Όπως αναφέρει η ομάδα της Νίκης Βόλου σε ανακοίνωση της:
“Καλούμε όλον τον κόσμο και όλα τα τμήματα της μεγάλης οικογένειας της Νίκης Βόλου, όλους τους φίλους της υδατοσφαίρισης και του υγρού στίβου της πόλης μας και όλους τους πολίτες που θέλουν να στηρίξουν την ομάδα μας στις ιστορικότερες στιγμές στον πρώτο αγώνα της σειράς, την Παρασκευή 29/06 και ώρα 20:00 στο δημοτικό κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας.
Αντιλαμβανόμαστε τις αναμετρήσεις αυτές για την άνοδο στην Α1 κατηγορία ως μια πρόκληση όχι μόνο για το τμήμα μας, αλλά για όλη την πόλη και καλούμε την κοινωνία της αθλητικής, κι όχι μόνο ζωής του τόπου μας, να σταθεί δίπλα μας.
Το χειροκρότημα του απλού κόσμου και η αναγνώριση των προσπαθειών μας, είναι η μόνη αλλά και η μεγαλύτερη επιβράβευση για του αθλητές και τον προπονητή μας, σε μια χρονιά που στην αρχή της φάνταζε ως η πιο δύσκολη για το τμήμα μας, αλλά εξελίχθηκε σε ένα παραμύθι χωρίς τέλος.
Την Παρασκευή όλοι πόλο, όλοι Νίκη.
Μαζί θα γράψουμε ιστορία”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το