Τοπικά

Κάλεσμα σε συλλαλητήριο από τις Συνταξιουχικές Οργανώσεις Μαγνησίας

Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις Μαγνησίας, καλούν τα σωματεία, τους μαζικούς φορείς, τους αγροτικούς συλλόγους να πάρουν μέρος μαζικά και μαχητικά στο συλλαλητήριο το Σάββατο 30 Νοεμβρίου.
Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι Συνταξιουχικές Οργανώσεις το ασφαλιστικό δεν αφορά μόνο τους συνταξιούχους αλλά και τους εργαζομένους του Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα, τους αυτοαπασχολούμενους, τους νέους και τις νέες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση: “Για την καλύτερη οργάνωση του συλλαλητηρίου στο Βόλο εκ μέρους των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων Μαγνησίας θα παρθούν πρωτοβουλίες για να πραγματοποιηθούν συναντήσεις με τους εκπροσώπους των μαζικών φορέων της περιοχής για να δημιουργηθεί από κοινού το πραγματικό μεγάλο μέτωπο αντίστασης για να εμποδίσουμε και να ανατρέψουμε τις πολιτικές που οδηγούν στο νέο προμελετημένο έγκλημα στην Κοινωνική Ασφάλιση.
Επίσης, για το σκοπό αυτό και για την καλύτερη προετοιμασία θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο σύσκεψη των Διοικητικών Συμβουλίων των συνταξιουχικών οργανώσεων του Βόλου, της Λάρισας, των Φαρσάλων, της Ελασσόνας και του Τύρναβου, την Πέμπτη στις 14/11/19, στην αίθουσα Εργατικού Κέντρου Βόλου ώρα 11.00 π.μ. με τη συμμετοχή των αντιπροσώπων της Σ.Ε.Α.”

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το