Τοπικά

Κάλεσμα ενότητας για τις γιορτές με… αιχμές από τον Αχ. Μπέο

Μπεος

Τις ευχαριστίες του εκφράζει με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος προς όλους εκείνους που συνέβαλαν ώστε να διεξαχθούν οι εορταστικές εκδηλώσεις, ενώ καλεί και όλους εκείνους που συνεχίζουν την αρνητική κριτική, να απολαύσουν μια όμορφη, γιορτή και φωτεινή πόλη.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημάρχου:

Η έναρξη των εκδηλώσεων για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, που κατά κοινή ομολογία άφησαν καλές εντυπώσεις, είναι ένα πρώτο δείγμα για το τι μπορεί να πετύχει η πόλη μας όταν υπάρχει μεράκι, κέφι, διάθεση για δουλειά και προσφορά.

Για το εντυπωσιακό πρώτο αυτό αποτέλεσμα θέλω δημόσια να ευχαριστήσω θερμά τους εργαζόμενους στο Δήμο Βόλου, που υπερέβαλαν εαυτούς και εργάστηκαν σκληρά, παραδίδοντας μαθήματα ήθους και εργατικότητας, ιδιαίτερα σ’ εκείνους που έχουν μάθει να ζουν σε βάρος τους πουλώντας κάθε είδους «προστασία»

Βεβαίως αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω από καρδιάς τις χιλιάδες των συμπολιτών, επίσης και τους εθελοντές μας, που αγκάλιασαν την προσπάθειά μας και τη χάρηκαν, συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις. Τους καλώ να συνεχίσουν έτσι, γιατί αυτή είναι μόνο η αρχή για το Βόλο που αγαπάμε και που ονειρευόμαστε.

Καλώ να στηρίξουν την προσπάθειά μας κι εκείνους που με μια μίζερη,στείρα, αρνητική κριτική συνεχίζουν να πολεμούν ένα έργο, που μόλις ξεκίνησε, και που ανεξάρτητα αν θα αποδειχθεί καλό ή κακό είναι ορατό σε όλους ότι δεν έχει δόλο, ιδιοτέλεια, σκοπιμότητα.

Τουλάχιστον ας απολαύσουν μια όμορφη, γιορτινή, φωτεινή εικόνα της πόλης μας, στους δρόμους, τις πλατείες, τα μαγαζιά, βγαίνοντας – έστω και για λίγο – από τα δωματιάκια των αστυνομικών τμημάτων και της εισαγγελίας , όπου περνούν τις μέρες τους με μηνύσεις και αναφορές ή ακόμη καλύτερα βγάζοντας τις κουκούλες της ανωνυμίας και της ρουφιανιάς!

Χρόνια πολλά σε όλους με Υγεία και Δύναμη.

Καλές Γιορτές στο Βόλο που μας ενώνει, στο Βόλο που μας μαγεύει!

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το