Τοπικά

ΝΟΔΕ Μαγνησίας: Ποιά στελέχη κατέλαβαν τις θέσεις γραμματέων ανά τομέα

ΣΥΣΚΕΨΗ ΝΟΔΕ (2)

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο η πρώτη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας υπό την προεδρία του Δήμου Νταόπουλου, ενώ έγινε η συγκρότηση σε Σώμα του διοικητικού συμβουλίου που προέκυψε από την εκλογική διαδικασία του περασμένου Απριλίου. Κάλεσμα για ενότητα έκανε ο νέος πρόεδρος της γαλάζιας παράταξης στο Νομό, ενώ παράλληλα ανακοινώθηκαν τα ονόματα των στελεχών, τα οποία θα στελεχώσουν τις Γραμματείες της τοπικής ΝΟΔΕ.

Τα 13 μέλη που κατέλαβαν τις θέσεις γραμματέων ανά τομέα είναι τα ακόλουθα: Πέτρος Μπατζιάκας-στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας, Στέλιος Μαργαρίτης-οργανωτικού, Δημήτρης Αναστασίου-τοπικής αυτοδιοίκησης, Γιώργος Νανάς-αγροτικών φορέων, Δημήτρης Κολυνδρίνης-παραγωγικών τομέων, Όλγα Τσιαμήτα-γυναικείων θεμάτων, Στέλιος Πολύζος-επιστημονικών φορέων, Δημήτρης Βασιλείου-εργαζόμενων σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, Έφη Αντωνίου-διεθνών σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης, Βασίλης Αποστολάκης-κοινωνικών δικτύων και πληθυσμιακών ομάδων, Γιάννης Κονταράτος-οικουμενικού ελληνισμού, Πέτρος Ζέκας-σχέσεων κοινωνίας/κόμματος και Μαρία Θλιβερού-τουρισμού.
Ο Δήμος Νταόπουλος στην τοποθέτησή του ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής: «Οι μηχανές της Νέας Δημοκρατίας πήραν μπροστά. Ανοίγουμε νέες πόρτες στους πολίτες και από εδώ και πέρα, οι τοπικές κοινωνίες θα διαδραματίζουν ενεργό ρόλο στα δρώμενα του κόμματος. Ο σχεδιασμός μας για την επόμενη ημέρα ξεκίνησε και θεωρώ ότι η κοινωνία σύντομα θα αλλάξει στάση απέναντι στη σημερινή κυβέρνηση, η οποία είναι η χειρότερη μεταπολιτευτικά από άποψη διαχείρισης των προβλημάτων».
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης έγινε ενημέρωση για το 10ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και τη Σύνοδο των προέδρων ΝΟΔΕ, ενώ συζητήθηκαν επίσης οργανωτικά και οικονομικά ζητήματα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το