Τοπικά

Κάλεσμα από τους «Εμπόρους Ενάντια στην Κρίση» για την εκδήλωση με θέμα τη ρύθμιση των 120 δόσεων

Η παράταξη «Έμποροι ενάντια στην κρίση» καλεί τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου αλλά και το σύνολο των επαγγελματιών της πόλη  να παρακολουθήσουν την εκδήλωση για την τροπολογία που αφορά τις 120 δόσεις και η οποία πρόσφατα ψηφίστηκε από τη Βουλή. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26/06/2019 στις 19.00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου (Δημήτριάδος 176).

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση της παράταξης:
Από την πλευρά μας ως «Έμποροι Ενάντια στην Κρίση» καταθέσαμε πρόταση στο ΔΣ του ΕΣΒ προκειμένου να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση αυτή. Θεωρούμε πολύ σημαντικό το γεγονός ότι το ΔΣ, αν και κάπως καθυστερημένα υιοθέτησε και ψήφισε την πρότασή μας.
Αφού για ένα τέτοιο μέτρο είναι σημαντικό να υπάρχει η καλύτερη δυνατή ενημέρωση προς το σύνολο των εμπόρων και των ελεύθερων επαγγελματιών, γιατί μπορεί να δώσει μια ανάσα, παρά τις όποιες ελλείψεις μπορεί να υπάρχουν.
Τέτοιες εκδηλώσεις και πρωτοβουλίες πρέπει να γίνονται συνεχώς από τον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου & Ν.Ιωνίας, αφού αυτός είναι κατά βάση ο σκοπός και ο ρόλος του.
Από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε να επιμένουμε σε αυτή την κατεύθυνση, όπως άλλωστε κάνουμε όλα τα χρόνια της συμμετοχής μας στο ΔΣ του ΕΣΒ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το