Τοπικά

Κάλεσμα από το Εργατικό Κέντρο Βόλου στη συγκέντρωση συμπαράστασης προς τους απεργούς του ΟΤΕ

Η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Βόλου απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής στην συγκέντρωση που έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Παρασκευή 10 Ιανουαρίου, στις 6 το απόγευμα, έξω από το κεντρικό κατάστημα του ΟΤΕ στον Βόλο, σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους εργαζόμενους του Ομίλου οι οποίοι πραγματοποιούν πολυήμερη απεργία. Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση:

Εδώ και πολλές μέρες, οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ, δίνουν μια κρίσιμη και γενναία απεργιακή μάχη ενάντια στην απαράδεκτη απόφαση της Διοίκησης του Οργανισμού να προχωρήσει σε απολύσεις, μετά τη λήξη της Συλλογικής τους Σύμβασης, αρνούμενη την υπογραφή νέας, υλοποιώντας, μάλιστα, μέσα στις Γιορτές το αντεργατικό σχέδιό της.
Στον αγώνα τους αυτόν πρέπει ΟΛΟΙ μας να τους συμπαρασταθούμε και να βρεθούμε κοντά τους, στέλνοντας το μήνυμα ότι όχι μόνο δεν είναι μόνοι, αλλά και ότι ο αγώνας τους είναι και δικός μας αυριανός αγώνας, απέναντι σε οποιαδήποτε εργοδοτική αυθαιρεσία.
Στο πλαίσιο αυτό σας καλούμε να παραβρεθείτε την ερχόμενη Παρασκευή 10 Ιανουαρίου, στις 6 το απόγευμα στη συγκέντρωση συμπαράστασης, έξω από το κεντρικό κατάστημα του ΟΤΕ στον Βόλο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το