Τοπικά

Κάλεσμα αντίστασης από τον βουλευτή του ΚΚΕ Γ. Λαμπρούλη

IMG_20141014_104009

Να αντισταθεί και να μην “τσιμπήσει” σε αυτά που υπόσχεται η συγκυβέρνηση ΝΔ -ΠΑΣΟΚ, αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ, κάλεσε το λαό του Βόλου ο βουλευτής Λάρισας του ΚΚΕ Γιώργος Λαμπρούλης, κατά τη διάρκεια σημερινής συνέντευξης Τύπου, επισημαίνοντας ότι συγκυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ παραπλανούν το λαό και διαγκωνίζονται για τον έλεγχο των λαϊκών στρωμάτων.
Ο κ. Λαμπρούλης τάχθηκε κατά της ιδιωτικοποίησης των υπηρεσιών που προσφέρουν δημόσιοι οργανισμοί όπως τα Πανεπιστήμια και χαιρέτησε τον αγώνα των καθαριστριών στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας με σκοπό να μην αναλάβουν ιδιώτες την καθαριότητα. Διευκρίνισε ότι το ΚΚΕ δεν απορρίπτει επί της αρχής την αξιολόγηση αλλά επισήμανε ότι, έτσι όπως επιχειρεί να την επιβάλλει η κυβέρνηση, οδηγεί σε απολύσεις.
Ο βουλευτής του ΚΚΕ εκτίμησε ότι ο χρόνος διεξαγωγής των βουλευτικών εκλογών εξαρτάται από το αν θα υπάρξουν ή όχι συμφωνίες για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Ερωτηθείς ο κ. Λαμπρούλης απέφυγε να πάρει σαφή θέση για την κατάσταση που διαμορφώνεται στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου και σχολιάζοντας τη στάση τόσο της δημοτικής αρχής, όσο και παρατάξεων της αντιπολίτευσης, έκανε λόγο για λαϊκισμό. “Το σημαντικό είναι και ότι οι δημοτικές αρχές γενικότερα υλοποιούν την κυβερνητική πολιτική. Αυτοδιοίκηση δεν υπάρχει, μόνο διοίκηση”, είπε.
Τέλος, κάλεσε όλους να συμμετέχουν στο μεγάλο πανελλήνιο συλλαλητήριο που οργανώνεται την 1η Νοεμβρίου στην Αθήνα.
Ο κ. Λαμπρούλης το πρωί επισκέφθηκε τη Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Βόλου και ενημερώθηκε για τα προβλήματα των εργαζομένων, ενώ αυτή την ώρα έχει συνάντηση με τον Πρύτανη Θεσσαλίας και θα συνεχίσει με επισκέψεις σε εργοστασιακούς χώρους και συναντήσεις με εκπροσώπους συλλόγων εργαζομένων.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το