Κόσμος

Κάλεσε την αστυνομία επειδή την ανάγκασαν να πάει… διακοπές

newego_LARGE_t_1101_54763567_type13145

Η προσπάθεια ενός ζευγαριού να προσφέρει ένα ευχάριστο καλοκαίρι στην έφηβη κόρη του απέτυχε μάλλον… παταγωδώς καθώς η 15χρονη κάλεσε την αστυνομία για να καταγγείλει ότι οι γονείς της την «ανάγκασαν» να πάει διακοπές μαζί τους σε μια μικρή πόλη στο Οντάριο του Καναδά.

Αστυνομικοί από το τμήμα του Οντάριο κλήθηκαν να μεταβούν στο εξοχικό όπου διέμενε η νεαρή με τους γονείς της αλλά αντελήφθησαν γρήγορα ότι επρόκειτο για ένα… εφηβικό τερτίπι!
«Απ’ ότι φαίνεται είναι απλώς μια υπόθεση μιας έφηβης, που αντέδρασε όπως οι περισσότεροι έφηβοι. Παρότι αρχικά ερευνήσαμε σοβαρά το περιστατικό, τελικώς αντιληφθήκαμε ότι δεν επρόκειτο για αστυνομικό θέμα» δήλωσε ο Στίβεν Μπέιτς, εκπρόσωπος της αστυνομίας.
Οι αστυνομικοί προειδοποίησαν την 15χρονη να μην καλεί την αστυνομία για μικροπράγματα. «Τηλεφωνήματα όπως αυτό απασχολούν τους αστυνομικούς, κάτι το οποίο μπορεί να επηρεάσει την ασφάλεια άλλων κατοίκων της κοινότητάς μας, που πραγματικά έχουν ανάγκη αστυνομικής βοήθειας» τόνισε χαρακτηριστικά ο Μπέιτς.

Πηγή www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το