Τοπικά

Καλές βαθμολογίες πέτυχαν μαθητές των ΕΠΑΛ Μαγνησίας (photos)

Τελείωσε η αγωνία χθες για χιλιάδες μαθητές των ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) της χώρας με την ανάρτηση των βαθμολογιών τους στα σχολεία. Στη Μαγνησία διαγωνίστηκαν περίπου 350 υποψήφιοι με πολλούς να δηλώνουν ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις τους και τη βαθμολογία τους, περιμένοντας πλέον την ανακοίνωση των βάσεων τον Αύγουστο.

 1ο ΕΠΑΛ Βόλου: Στο 1ο ΕΠΑΛ Βόλου με 17.375 μόρια πέτυχε την καλύτερη βαθμολογία η Μαρία-Ευγενία Φράγκου από τον τομέα Οικονομίας και Διοίκησης και ο Χρίστος Παλάντζας με 15.900 μόρια στις Εφαρμογές Πληροφορικής.

ΦΡΑΓΚΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΕΥΓΕΝΙΑ

Η Μαρία-Ευγενία Φράγκου στοχεύει σε κάποιο από τα ΑΕΙ στον Βόλο (Οικονομικά ή Λογιστική), ενώ προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια και είναι το τέταρτο παιδί από τα πέντε. Ο Χρίστος Παλάντζας από την πλευρά του στοχεύει σε κάποια σχολή του Πανεπιστημίου Λαμίας και θέλει να γίνει προγραμματιστής.

ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ ΧΡΙΣΤΟΣ

2ο ΕΠΑΛ Βόλου: Στο 2ο ΕΠΑΛ Βόλου (Εσπερινό) συνολικά έδωσαν πανελλήνιες εξετάσεις έξι άτομα με την υψηλότερη βαθμολογία να πετυχαίνει ο Αντώνης Χαλβατζόγλου από τον τομέα Πληροφορικής με 9.990 μόρια, που περνά σε κάποια σχολή. Η δεύτερη καλύτερη βαθμολογία ήταν με 9.000 μόρια στο ίδιο σχολείο, η οποία λογικά δίνει μία θέση σε σχολή.
3ο ΕΠΑΛ Βόλου: Στο 3ο ΕΠΑΛ Βόλου μεταξύ των υψηλότερων βαθμολογιών συγκέντρωσε ο Στέφανος Κότο από τον τομέα Υγείας και Πρόνοιας με 18.730 μόρια με στόχο να εισαχθεί στην Ιατρική ή στη Φυσιοθεραπεία.

ΚΟΤΟ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ

Ο Θεοφάνης Παπασταθόπουλος του τομέα Υγείας και Πρόνοιας με 18.035 μόρια στοχεύει στην Κτηνιατρική, ενώ η Χριστίνα Μπαμπανάρα με 16.620 μόρια από τον τομέα Ιατρικά Εργαστήρια τόνισε ότι πρώτη της προτεραιότητα είναι η Διατροφολογία. Η ίδια είναι μητέρα μιας κόρης 15 χρόνων και όπως επισήμανε τη βοήθησε το γεγονός ότι δεν εργαζόταν τον τελευταίο χρόνο, με αποτέλεσμα να αφοσιωθεί στο διάβασμά της, ενώ ο άντρας της έδειξε τεράστια υπομονή και τη στήριξε. Η Ειρήνη Μπέη από τον τομέα Υγείας και Πρόνοιας που συγκέντρωσε 15.850 μόρια, στοχεύει στη Βρεφοκομία, ενώ είναι το δεύτερο παιδί πολύτεκνης οικογένειας.

MΠΑΜΠΑΝΑΡΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΜΠΕΗ ΕΙΡΗΝΗ

1ο ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας: Στο 1ο ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας τις υψηλότερες βαθμολογίες έλαβαν: Γεώργιος Παρασκευάς από τον τομέα Μηχανολογίας με 18.480 μόρια, Βασίλειος Σταμάτης από τον τομέα Μηχανολογίας με 18.370 μόρια, Γεώργιος Τσίρτογλου από τον τομέα Μηχανολογίας με 17.855 μόρια, Μυρτώ Οικονόμου από τον τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών με 16.085 μόρια και Μαρία Παλαιολόγου από τον τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών με 15.945 μόρια και ακολουθούν: Ναούμης Γεώργιος 14.505, Κατσιγαράκης Νικόλαος 13.225, Χάσαλλα Γιούρκλιντ 12.900, Βασιλιώρη Παναγιώτα 12.395, Κατσιφού Άννα Χαρά 11.840, Στόγια Έρικα 11.575, Ελεζί Αντόν 11.500, Μαλαμούσης Ηλίας 11.480, Γουλομήτρου Αθανασία 11.155, Ζωιόπουλος Απόστολος 10.800, Χάνος Αθανάσιος 10.700.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ο Γιώργος Παρασκευάς στοχεύει στο Μηχανολόγων Μηχανικών στο Πολυτεχνείο Βόλου, ενώ ο ίδιος είναι πρωταθλητής στην κωπηλασία με χρυσό και ασημένιο μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Ο ίδιος σημείωσε ότι είχε τελειώσει όλη την ύλη από νωρίς με αποτέλεσμα να μπορεί προπονείται και με τον κατάλληλο συντονισμό με τους συναθλητές του μπόρεσε να αντεπεξέλθει στους αγώνες. Μόλις οι αγώνες τέλειωσαν, ο στόχος του ήταν να επικεντρωθεί στο διάβασμα.
Από την πλευρά του ο Βασίλης Σταμάτης τόνισε ότι στόχος του είναι η ΣΜΥΑ (Σχολή Μόνιμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας). «Σύμφωνα με τις περσινές βάσεις η ΣΜΥΑ βρίσκεται πιο ψηλά. Αν παραμείνουν οι βάσεις στα περσινά επίπεδα, περνώ στο Πολυτεχνείο στη σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών» συμπλήρωσε.

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Ο Γιώργος Τσίρτογλου θέλει να εισαχθεί είτε στο Μηχανολόγων Μηχανικών στον Βόλο, είτε σε ανάλογης μορφής σχολή στο ΤΕΙ της Λάρισας. Όπως επισήμανε, συνδύασε το διάβασμα με τον αθλητισμό, αφού φέτος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κωπηλασία στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, ενώ τα συνολικά μετάλλια στην κωπηλασία που έχει κερδίσει, είναι 3 χάλκινα και 2 ασημένια, όλα στο τετραπλό σκιφ. Ο ίδιος τόνισε ότι με σωστό προγραμματισμό μπόρεσε να αντεπεξέλθει, είχε τη στήριξη των γονέων του που του παρείχαν ό,τι χρειαζόταν, ενώ έβαλε στην άκρη τις βόλτες με φίλους λόγω περιορισμένου χρόνου.

ΤΣΙΡΤΟΓΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ

2ο ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας: Την υψηλότερη βαθμολογία στο 2ο ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας έλαβε ο Δημήτρης Τσιπέλης του τομέα Ναυτιλιακών Επαγγελμάτων με 19.220 μόρια, ο οποίος στοχεύει είτε στην Πυροσβεστική, είτε στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας, ενώ είναι το δεύτερο παιδί τρίτεκνης οικογένειας, ενώ η μεγαλύτερη αδερφή του αποφοιτά φέτος από τη ΣΤΥΑ.

ΤΣΙΠΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Δεύτερος σε βαθμολογία είναι ο Ηλίας Χατζής από τον τομέα Ηλεκτρολογίας και Αυτοματισμού με 17.946 μόρια με πρώτη προτεραιότητα να είναι το ΤΕΙ Ηλεκτρολογίας στη Λάρισα, ενώ κάνει την πρακτική του ως βοηθός ηλεκτρολόγου.

ΧΑΤΖΗΣ ΗΛΙΑΣ

Ο Γεώργιος Τσινταράκης από τον τομέα Ναυτιλιακών Επαγγελμάτων συγκέντρωσε 17.005 μόρια και θέλει να περάσει στη Σχολή Εμπορικού Ναυτικού στη Μηχανιώνα ως μηχανικός.

ΤΣΙΝΤΑΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

4ο ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας: Την υψηλότερη βαθμολογία στο 4ο ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας (Εσπερινό) συγκέντρωσε η Χρυσούλα Μονοβασίου με 19.445 μόρια, η οποία έγραψε στις πανελλήνιες εξετάσεις 20 στα Μαθηματικά, 17,7 στην Ελληνική Γλώσσα και στα μαθήματα ειδικότητας στην Υγιεινή 20 και Ανατομία 19,4.

ΕΠΑΛ Αγριάς: Στο ΕΠΑΛ Αγριάς την υψηλότερη βαθμολογία συγκέντρωσε η Βαλέρια Μπαλατσούκα από τον τομέα Οικονομίας και Διοίκησης με 17.345 μόρια, η οποία προτιμά να εισαχθεί σε κάποια σχολή πανεπιστημίου με αντικείμενο τα τουριστικά, ενώ ασχολείται χρόνια με τις πολεμικές τέχνες.

ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΚΑ ΒΑΛΕΡΙΑ

Η Έφη Κωστοπούλου από τον τομέα Διοίκησης και Οικονομίας συγκέντρωσε 16.985 μόρια με την ίδια να σημειώνει ότι την ενδιαφέρει να σπουδάσει στη Θεσσαλονίκη στη σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων και Φιλοξενίας, ενώ είναι το δεύτερο παιδί τρίτεκνης οικογένειας. Ο τρίτος με την υψηλότερη βαθμολογία είναι ο Μιχαήλ Στυλιαρογιάννης με 15.565 μόρια.

ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΦΗ

ΕΠΑΛ Αλμυρού: Στο ΕΠΑΛ Αλμυρού την υψηλότερη βαθμολογία συγκέντρωσε ο Δημήτρης Μουτζούκης από τον τομέα Ηλεκτρολογίας με 18.125 μόρια, ενώ ακολούθησαν ο Γιώργος Μοσχοβόπουλος από τον τομέα Γεωπονίας με 17.320 μόρια, ο Νικόλαος Γεωργουτσόπουλος από τον τομέα Γεωπονίας με 16.675 μόρια, η Αθανασία Γιάννη από τον τομέα Γεωπονίας με 16.305 μόρια και ο Δημήτρης Μαστρακίδης από τον τομέα Ηλεκτρολογίας με 16.055 μόρια.

ΓΕΩΡΓΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ο Δημήτρης Μουτζούκης σημείωσε ότι πρωταρχικός στόχος είναι κάποια στρατιωτική σχολή, αν και είναι ψηλές οι βάσεις, αλλά ευελπιστεί να πέσουν για να τα καταφέρει. Ο Νικόλαος Γεωργουτσόπουλος τόνισε ότι πρώτη προτεραιότητα είναι η εισαγωγή στη ΣΤΥΑ (Σχολή Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας).

ΜΟΥΤΖΟΥΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΕΠΑΛ Βελεστίνου: Από το ΕΠΑΛ Βελεστίνου οι πέντε υποψήφιοι που συγκέντρωσαν τα περισσότερα μόρια είναι οι παρακάτω: Δημήτριος Ρούμπος 16.070, τομέας Πληροφορικής, Γκοντισοπούλου Ειρήνη 15.890, τομέας Οικονομίας και Διοίκησης, Χρυσούλα Καραμπέρη 12.700, τομέας Γεωπονίας, Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής, Αναστασία Αθανασίου 12.395, τομέας Πληροφορικής, Παναγιώτης Ντόβας 11.215, τομέας Πληροφορικής.

ΝΤΟΒΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Ο Δημήτρης Ρούμπος στοχεύει σε κάποιο ΤΕΙ της Λάρισας, ενώ ο ίδιος πέτυχε την υψηλότερη βαθμολογία χωρίς κάποιο μάθημα σε φροντιστήριο και μόνο με τη βοήθεια των καθηγητών του ΕΠΑΛ Βελεστίνου.

ΡΟΥΜΠΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Από την πλευρά της η Ειρήνη Γκοντισοπούλου θέλει να εισαχθεί σε κάποιο ΑΕΙ για να σπουδάσει Οικονομικά, ενώ τόνισε ότι η βοήθεια των καθηγητών του ΕΠΑΛ Βελεστίνου στα μαθήματα ειδικότητας ήταν καθοριστική.

ΓΚΟΝΤΙΣΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

Στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις συμμετείχαν συνολικά 14 μαθητές, εκ των οποίων 12 φετινοί απόφοιτοι και 2 παλαιοτέρων ετών.
«Συγχαίρουμε όλους τους υποψήφιους για τον αγώνα που δώσανε και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στα αποτελέσματα εισαγωγής στις σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης» αναφέρεται σε ανακοίνωση του σχολείου.

«Οι υποψήφιοι έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται για τη βαθμολογία τους ηλεκτρονικά μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής του υπουργείου, επιπλέον όμως τα αποτελέσματα βρίσκονται αναρτημένα στην εξώπορτα του σχολείου.
Ενημερώνουμε τέλος τους υποψήφιους ότι η προθεσμία για την υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων είναι η Δευτέρα 16/7/2018. Το ΕΠΑΛ Βελεστίνου θα παραμένει ανοικτό, εκτός των ημερών θερινής του λειτουργίας – κάθε Πέμπτη, κατά τις ημέρες Δευτέρα 9/7/2018 και Δευτέρα 16/7/2018 για όποιον υποψήφιο χρειάζεται βοήθεια στη συμπλήρωση και υποβολή του μηχανογραφικού» καταλήγει η ανακοίνωση του σχολείου.

ΕΠΑΛ Σκοπέλου: Από το ΕΠΑΛ Σκοπέλου πήραν μέρος στις πανελλήνιες εξετάσεις μόλις δύο παιδιά, που από μόνο του, όπως σημείωσε ο διευθυντής του σχολείου, αποτελεί επιτυχία.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το