Τοπικά

Καλές επιδόσεις στις Βόρειες Σποράδες – Υποψήφιοι αφοσιώθηκαν στον στόχο έχοντας τη στήριξη του σχολείου

Τη δική τους προσπάθεια να πετύχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις έκαναν και οι υποψήφιοι από τις Βόρειες Σποράδες πετυχαίνοντας καλές βαθμολογίες. Φοιτώντας στα πιο απομακρυσμένα μέρη της Μαγνησίας αφοσιώθηκαν στον στόχο τους έχοντας τη στήριξη από το σχολείο.

Μαριαλένα Ιωαννίδη, ΓΕΛ Σκιάθου, 17.075 μόρια

Καλές βαθμολογίες από το ΓΕΛ Σκιάθου σημείωσε η Ιωαννίδη Μαριαλένα 17.075 μόρια, κατεύθυνση Ανθρωπιστικών Επιστημών: «Η αλήθεια είναι ότι διάβαζα αρκετά. Δεν μπορώ να πω ότι με δυσκόλεψαν τα θέματα. Για μένα σημασία δεν έχουν τα μόρια ή η βαθμολογία, αλλά ο στόχος μου είναι να εισαχθώ στη Σχολή Θεάτρου Θεσσαλονίκης». Επίσης άλλοι υποψήφιοι από το ΓΕΛ Σκιάθου με καλές βαθμολογίες είναι οι εξής: Αντωνίτσα Ουρανία 14.525 μόρια, Γλυμπάτσα Μιχαέλα 13.800 μόρια.
Η διευθύντρια του ΓΕΛ Σκοπέλου κ. Αλεξία Καπραβέλου τόνισε πως από τους 17 υποψηφίους οι περισσότεροι διεκδικούν με αξιώσεις την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Επίσης την εισαγωγή τους στο Πανεπιστήμιο διεκδικούν οι Στυλιανή Ανδριώτη και Μάχη Κακαβά από την ομάδα προσανατολισμού Οικονομίας-Πληροφορικής.

Μάσσα – Μαρία Πολάσεκ, ΓΕΛ Σκοπέλου, με 16.850 μόρια

Η Μάσσα-Μαρία Πολάσεκ με 16.850 μόρια, κατεύθυνση Επιστημών Υγείας και Ζωής, ανέφερε πως: «Διάβαζα και προσπάθησα αρκετά. Τα θέματα της Φυσικής και της Βιολογίας μου φάνηκαν βατά, ενώ τα θέματα της Χημείας και της Έκθεσης όχι και εκεί ήταν που είχα και τις χαμηλότερες βαθμολογίες. Ο στόχος μου είναι το Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας Λάρισας».
Από το ΓΕΛ Αλοννήσου τονίστηκε πως συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 17 άτομα, εκ των οποίων έξι άτομα έγραψαν πάνω από 12.000 μόρια.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το