Ελλάδα

Καιρός: Βροχές, πτώση της θερμοκρασίας και δυνατοί βοριάδες

Σύντομη μεταβολή αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός σήμερα Κυριακή 7 Μαρτίου με τοπικές βροχές και πτώση θερμοκρασίας. Μάλιστα, αναμένονται ακόμη και χιόνια σε ορεινές περιοχές.
Τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα θα είναι οι τοπικές βροχές, η ενίσχυση των βοριάδων στο Αιγαίο και τα ανατολικά ηπειρωτικά τμήματα, αλλά και η σημαντική πτώση της θερμοκρασίας. Οι βοριάδες θα φτάνουν μέχρι και 7-8 μποφόρ στο Αιγαίο.

Στην Αττική αναμένουμε συννεφιές, οι οποίες θα είναι περισσότερες προς τα ανατολικά και βόρεια και θα έχουμε πρόσκαιρες βροχές. Οι δυνατοί βοριάδες εντάσεως 5-6 μποφόρ ρίχνουν και τη θερμοκρασία, η οποία θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς, και στα βόρεια τμήματα του νομού θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη, αναμένουμε πρόσκαιρες τοπικές συννεφιές και ίσως έχουμε βροχές στα νότια τμήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4-5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 11 βαθμούς.

Η νέα εβδομάδα έρχεται με πρόσκαιρες βροχές κυρίως στα νότια τμήματα, ενώ η θερμοκρασία θα επανέλθει σε κανονικά για την εποχή επίπεδα και οι βοριάδες θα εξασθενήσουν.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το