Ελλάδα

Καιρός: Αλυσίδες στην Κηφισίας από ΚΑΤ και πάνω

Από τις 05:30 τα ξημερώματα παραμένει κλειστή η εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας για όλα τα οχήματα λόγω της κακοκαιρίας Μήδεια και για λόγους ασφαλείας οδηγών και οχημάτων. Μάλιστα, όπως τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, η εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας έκλεισε για να μην κινδυνεύσουν άνθρωποι.

Η εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας έχει κλείσει από τον κόμβο Καλυφτάκη (Κηφισιά) έως τη Λαμία. Οι οδηγοί ήδη με αναστροφή επιστρέφουν από τα σημεία εισόδου στον αυτοκινητόδρομο. Η κατάσταση θα επαναξιολογηθεί αργότερα.

Επίσης, στην Αττική, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την Αστυνομία, στις 07:20, τα αυτοκίνητα κινούνται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθήνας – Θήβας, από τον κόμβο Βιλίων μέχρι τα Βίλια και στην οδό Αναστάσεως στου Παπάγου, από το Νεκροταφείο προς τον Υμηττό. Στην Κηφισίας, από το Άλσος Συγγρού και πάνω η Αστυνομία συστήνει τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Απαγορεύτηκε η κυκλοφορία των φορτηγών οχημάτων άνω των 3,5 τόνων στην Αθηνών-Κορίνθου από τα διόδια της Ελευσίνας και στα δύο ρεύματα, κι από τα διόδια Καλαμακίου στο ρεύμα προς Αθήνα.

Ακόμα, υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας στην περιφερειακή Πεντέλης-Νέας Μάκρης από το 414 μέχρι Αγιο Πέτρο και στην Ελευσίνα από Μάνδρα προς Βίλια.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το