Τοπικά

Λάρισα: Κάηκαν λάστιχα στην εθνική οδό, κινδύνεψε μαγαζί στο Φρούριο

fwtia

Πυκνοί μαύροι καπνοί εμφανίστηκαν χθες το απόγευμα στον ουρανό της Λάρισας, από φωτιά που ξέσπασε στην ΠΕΟ Λάρισας – Θεσσαλονίκης στο ύψος αντιπροσωπείας αυτοκινήτων και πίσω από βενζινάδικο. Για κάποια ώρα καίγονταν χόρτα και ελαστικά οχημάτων που βρίσκονταν διάσπαρτα σε χώρο οικοπέδου.
Εφτά άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας με 3 οχήματα έφτασαν στο σημείο και έδρασαν αποτελεσματικά. Παράλληλα σημαντική ήταν και η συμβολή υπαλλήλων του Δήμου Λαρισαίων καθώς με μηχανήματα σκέπασαν με χώμα τα ελαστικά. Παρών ήταν και ο δημοτικός σύμβουλος εντεταλμένος σε θέματα πολιτικής προστασίας του Δήμου Λαρισαίων κ. Ζαούτσος. Σε κοντινό σημείο εν τω μεταξύ λίγες ώρες νωρίτερα είχε ξεσπάσει άλλη φωτιά, κοντά σε υποσταθμό της ΔΕΗ από την οποία κάηκαν χόρτα πριν επέμβει η Πυροσβεστική.
* Κινδύνεψε μαγαζί – εστιατόριο στον λόφο του Φρουρίου χθες το απόγευμα. Λίγο μετά τις 19.00 ξέσπασε φωτιά στο πάνω μέρος της οροφής του. Αμέσως έσπευσαν 3 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας και 8 άνδρες που έσβησαν τη φωτιά. Άνδρες της Αστυνομίας απέκλεισαν τον πεζόδρομο στη συνέχεια για λόγους ασφαλείας.
* Μεγάλη, σε έκταση τετραγωνικών, ήταν η φωτιά που ξέσπασε χθες στην περιοχή Ζάππειο – Χαρά- Κυπάρισσος η οποία ξεκίνησε από την καύση σιτοκαλαμιών, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Πυροσβεστικής. Εκεί έσπευσαν 3 οχήματα.
Πηγή www.eleftheria.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το