Τοπικά

Και στον Δήμο Ρήγα Φεραίου είχε “χτυπήσει” η σπείρα που έκλεβε σπίτια και πινακίδες κυκλοφορίας

Και στον Δήμο Ρήγα Φεραίου, είχαν “χτυπήσει” οι δράστες των κλοπών σε σπίτια και πινακίδες κυκλοφορίας κι είχε συλληφθεί ένα άτομο ενώ είχαν ταυτοποιηθεί άλλοι πέντε.

Σύμφωνα με την αστυνομία, σε συνέχεια του από 25-11-2021 Δελτίου Τύπου σχετικά με την εξιχνίαση -13- περιπτώσεων κλοπής από οικίες, τετελεσμένων και σε απόπειρα και -3- κλοπών πινακίδων κυκλοφορίας που τελέσθηκαν σε περιοχές των νομών Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας, ανακοινώνεται ότι, εξιχνιάστηκαν ακόμη -4- περιπτώσεις κλοπών, -3- τετελεσμένων και -1- σε απόπειρα.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, κατά το χρονικό διάστημα από 02-10-2021 έως 07-10-2021 σε περιοχές του Δήμου Ρήγα Φεραίου του νομού Μαγνησίας, οι δράστες, ενεργώντας με ίδια ή διαφορετική σύνθεση και επιβαίνοντες σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που κατασχέθηκε (η κατάσχεσή του αναφέρθηκε στο από 25-11-2021 Δελτίο Τύπου), διέρρηξαν, κατά τις απογευματινές προς νυχτερινές ώρες, συνολικά -3- οικίες, αφαιρώντας από τις -2- το συνολικό χρηματικό ποσό των -1.000- ευρώ και κοσμήματα, ενώ από την τρίτη δεν αφαίρεσαν χρηματικό ποσό ή αντικείμενα.

Επιπλέον, την 02-10-2021, ομοίως απογευματινές προς νυχτερινές ώρες στην ίδια περιοχή, αφαίρεσαν τις πινακίδες κυκλοφορίας από Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο.

Το συγκεντρωθέν υλικό υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το