Ελλάδα

Με καυστικό tweet απαντά στις προκλήσεις του Τούρκου αρθρογράφου της Hurriyet ο Νίκος Κοτζιάς

Με ένα καυστικό tweet με πολλαπλούς αποδέκτες «απάντησε» σε υβριστικό άρθρο γνώμης που εμφανίζεται στην τουρκική εφημερίδα «Hurriyet» ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, εμφανώς ενοχλημένος από την χυδαία επίθεση εναντίον του από τον αρθρογράφο Γιουσούφ Κανλί.

«Κύκλοι που θέλουν να διαλύσουν την Κύπρο ανάρτησαν σε τουρκική εφημερίδα υβριστικό άρθρο σε βάρος μου και οι ραγιάδες των Αθηνών το αναπαράγουν δουλικά» έγραψε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εξωτερικών.

 

Το εν λόγω άρθρο, το οποίο τιτλοφορείται «Οι Ελληνες δεν χρειάζονται εχθρούς», είναι το τελευταίο σε μια σειρά προκλητικών δημοσιευμάτων από Τούρκους αρθρογράφους απέναντι στη χώρα μας. «Όταν μας θυμώνουν οι ανάρμοστες συμπεριφορές φίλων, δεν λέμε “με τέτοιους φίλους, τι τους θέλεις τους εχθρούς;”. Βλέποντας την κακή απόδοση του υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκου Κοτζιά από τη στιγμή που ανέλαβε το χαρτοφυλάκιο ως μέλος της κυβέρνησης Τσίπρας ίσως αυτή η έκφραση θα πρέπει να αλλάξει σε “Με τον Κοτζιά ως υπουργό Εξωτερικών, οι Έλληνες τι τους θέλουν τους εχθρούς;» γράφει προκλητικά ο Κανλί, που στη συνέχεια αναφέρεται σε μια σειρά κινήσεων του Έλληνα υπουργού όσον αφορά στο Κυπριακό.

Κλείνει δε, το άρθρο του ρωτώντας τον υπουργό, σε λανθασμένα ελληνικά, «δεν έχετε κατανοήσει, Κοτζιάς;».

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το