Τοπικά

Κ. Βελόπουλος από τον Βόλο: Ανάγκη η παραγωγή πλούτου στην Ελλάδα- Αλλαγή της σφαίρας επιρροής (photos)

Την ανάγκη να παράγει η Ελλάδα πλούτο, να ενισχυθεί η αγροτική οικονομία και η αγροτοβιομηχανία τόνισε από τον Βόλο ο  πρόεδρος του κόμματος «Ελληνική Λύση» Κυριάκος Βελόπουλος που μίλησε σε πολιτική εκδήλωση στο Volos Palace.

Νωρίτερα ο κ. Βελόπουλος έδωσε συνέντευξη τύπου στην οποία, αναφερόμενος στη Μαγνησία,  ανέφερε πως η Ελλάδα πρέπει να γίνει μια Ανάβρα. Πρόσθεσε πως η δύναμη της χώρας βρίσκεται στον αγροτικό της πλούτο και έφερε ως παράδειγμα την ύπαρξη χιλιάδων διαφορετικών βοτάνων στο Πήλιο. «Ίσως να είναι η ωραιότερη περιοχή του κόσμου η δική σας αλλά δεν έχετε δρόμους.  Πάτε στο Πήλιο και είναι ντροπή.  Δεν μπορώ να καταλάβω πως οι πολίτες της Μαγνησίας ψήφισαν συγκεκριμένα άτομα που τους έφτασαν εδώ» ανέφερε ο κ. Βελόπουλος για τη Μαγνησία.

Αναφορικά με τα υπόλοιπα κόμματα ανέφερε πως η Ελληνική Λύση δημιουργήθηκε γιατί απέτυχαν όλοι οι άλλοι.  Δήλωσε πως σε κανένα κόμμα δεν υπάρχει πολιτική για να βγει η χώρα από το αδιέξοδο και πως αυτό που απασχολεί τα άλλα κόμματα είναι πως θα εκτελέσουν τις εντολές των δανειστών, κάτι που σημαίνει την «εκτέλεση» της χώρας. «Για να πάρεις φόρο πρέπει να δώσεις στον αγρότη τη δυνατότητα να πουλήσει το προϊόν του πιο ακριβά. Αυτά λέει η αγροτική οικονομία.  Αλλά έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους που έμαθαν οικονομία στα χαρτιά» δήλωσε ο κ. Βελόπουλος για την ανάγκη ύπαρξης αγροτοβιομηχανίας που θα αυξήσει την υπεραξία των αγροτικών προϊόντων.

Αναφερόμενος στους πολιτικούς δήλωσε πως οι πολίτες πρέπει να ψηφίζουν κοιτώντας τι παρήγαγαν οι πολιτικοί ενώ για τη διαπραγμάτευση δήλωσε σίγουρος ότι η κυβέρνηση θα υπογράψει τα μέτρα «με τα τέσσερα». «Παίζουν στις καθυστερήσεις για να φανεί πως κάνουν διαπραγμάτευση. Θα τα ψηφίσουν όλα.  Και πρώτος από όλους ο Καμμένος. Η μεγαλύτερη Κομανέτσι της ιστορίας. Δεν υπάρχει αξιολόγηση.  Τι να αξιολογήσεις σε μια κοινωνία που δεν παράγει πλούτο;» είπε.

Ο κ. Βελόπουλος τόνισε πως πρέπει η Ελλάδα να αλλάξει σφαίρα επιρροής και να γίνει στροφή βορειοανατολική και αναφερόμενος ειδικότερα στη Ρωσία δήλωσε πως η χώρα αυτή έχει ανάγκη την Ελλάδα καθώς θέλει να βγει στη Μεσόγειο αλλά έχει δηλώσει και πως θέλει να αγοράσει όλα τα αγροτικά προϊόντα της χώρας μας.  «Τι πρέπει να συμβεί  για να καταλάβουμε ότι η Αμερική είναι πολύ μακριά;» είπε χαρακτηριστικά  και πρόσθεσε πως η Ελλάδα είναι γωνιακό οικόπεδο.

Για το ενδεχόμενο συνεργασίας της «Ελληνικής Λύσης» ο κ. Βελόπουλος δήλωσε πως δεν μπορεί να συνεργαστεί το νερό με το λάδι. «Είμαστε εναντίον τέτοιων συνεργασιών χωρίς προγραμματισμό.  Δεν έχουν πρόγραμμα.

Για τα επεισόδια στο Αιγαίο ο κ. Βελόπουλος ανέφερε πως η κλιμάκωση παρουσίασης της είδησης από τα Μέσα Ενημέρωσης των Αθηνών έγινε ξαφνικά μετά την απόφαση του Π. Καμμένου να αγοράσει όπλα.  «Πάντα υπάρχει κλιμάκωση. Όσο δεν αντιστέκεσαι ο αντίπαλός σου θα καταλαμβάνει χώρο.  Όποιος παραβιάζει τα ελληνικά σύνορα πρέπει  να καταρρίπτεται ή να βυθίζεται » κατέληξε.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Συστάσεις από τη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας για την επιδείνωση του καιρού

Από την Περιφέρεια Θεσσαλίας - Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης…

2 Δεκεμβρίου 2023

Παρίστανε τον πελάτη και ξάφριζε κινητά και smart watch: Τα μεταπωλούσε και έβγαλε πάνω από 30.000 ευρώ

Ένας 30χρονος συνελήφθη, στους Αγίους Αναργύρους από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της…

2 Δεκεμβρίου 2023

Ελίζαμπεθ Τέιλορ: Φόρεμα που φόρεσε την τελετή των Όσκαρ το 1961 πωλείται σε δημοπρασία

Το φόρεμα Christian Dior του Marc Bohan που φόρεσε η Ελίζαμπεθ Τέιλορ στην 33η τελετή…

2 Δεκεμβρίου 2023

Τα σημερινά αποτελέσματα στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Σήμερα Σάββατο στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ σημειώθηκαν τα παρακάτω αποτελέσματα:   Α’ κατηγορία Ακρόπολη-Αγχίαλος 3-2…

2 Δεκεμβρίου 2023

e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών την εβδομάδα 4 – 8 Δεκεμβρίου

Κατά την περίοδο 4 έως 8 Δεκεμβρίου θα καταβληθούν 222.888.557 ευρώ σε 404.692 δικαιούχους, στο…

2 Δεκεμβρίου 2023

Κικίλιας: Προανήγγειλε αλλαγές στο 112 – Για τι άλλο θα μας προειδοποιεί

Για τις αλλαγές που έρχονται στο 112 μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Βασίλης Κικίλιας στον ΣΚΑΪ…

2 Δεκεμβρίου 2023