Τοπικά

Κ. Πατσογιάννη: Το λιμάνι του Βόλου «κλειδί» ανάπτυξης της Μαγνησίας

Τις υπηρεσίες της Περιφερειακής και Κεντρικής Διοίκησης του Λιμεναρχείου Βόλου επισκέφθηκε η υποψήφια βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Πατσογιάννη. Είχε εκτενής ενημέρωση από τους αξιωματικούς της Λιμενικής Αρχής και αυτό που τονίστηκε είναι η ανάγκη ενίσχυσης με προσωπικό και εξοπλισμό ώστε να υπάρχει αποτελεσματικότερη αστυνόμευση μιας μεγάλης σε έκταση περιοχής τόσο στη Θεσσαλία όσο και στην Κεντρική Ελλάδα.
“Σημειώνεται ότι η λιμενική Αρχή έχει την αρμοδιότητα ευθύνης μιας πολύ μεγάλης περιοχής και αυτό που επισημάνθηκε είναι ότι η λειτουργία της βασίζεται σε οργανόγραμμα και σχεδιασμό του 1975. Όταν οι σημερινές ανάγκες είναι διαφορετικές… ” αναφέρει η κ. Πατσογιάννη.
Εξέφρασε το έντονο ενδιαφέρον της για την ανάπτυξη γενικότερα του λιμανιού, της κρουαζιέρας, της δημιουργίας μαρίνας και εν γένει του θαλάσσιου τουρισμού τονίζοντας με έμφαση ότι «το στίγμα του Βόλου είναι το λιμάνι του που αποτελεί και το κλειδί που ανοίγει την πόρτα της ευημερίας του Νομού».

Επίσκεψη στον ΟΑΕΕ
Προηγήθηκε επίσκεψη στις υπηρεσίας του ασφαλιστικού φορέα των ελευθέρων επαγγελματιών (ΟΑΕΕ Βόλου) όπου συναντήθηκε με τους εργαζόμενους.

Παρουσία και στην Νέα Αγχίαλο
Η υποψήφια βουλευτής κ. Πατσογιάννη το πρωί της Τρίτης 25 Ιουλίου συναντήθηκε με παραγωγούς και πωλητές της λαϊκής αγοράς στη Νέα Αγχίαλο. Συζήτησε μαζί τους ζητήματα του κλάδου τους με βασικό αίτημα την στήριξη του πρωτογενή τομέα που τείνει να εξαφανιστεί.
Σε συζήτηση με επαγγελματίες και εμπόρους της Αγχιάλου εισέπραξε αυτό που αναφέρουν όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες της χώρας: Ελαφρύνσεις, φορολογικό σύστημα φιλικό στην επιχειρηματικότητα και νέες επενδύσεις που θα αυξήσουν την αγοραστική δύναμη των πολιτών.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το