Τοπικά

Κ. Μαραβέγιας: Χρηματοδότηση 476.000 ευρώ για δυο γήπεδα στον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου

Την προμήθεια υλικών για τη διαμόρφωση δύο γηπέδων ποδοσφαίρου 5Χ5 στον Δήμο Ζαγοράς Μουρεσίου, υπέγραψε σήμερα ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, όπως ενημερώθηκε ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας. Η συνολική δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των 476.000 ευρώ και θα καλυφθεί με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ».

Ο κ. Μαραβέγιας ενημερώθηκε για την ανάγκη της συγκεκριμένης παρέμβασης από τον δήμαρχο Ζαγοράς – Μουρεσίου Παναγιώτη Κουτσάφτη, με τον οποίο έχει στενή συνεργασία για θέματα του Δήμου, και άσκησε συστηματικές πιέσεις προς το αρμόδιο υπουργείο προκειμένου να εξασφαλιστεί η πίστωση. Οι πιέσεις απέφεραν καρπούς και σήμερα πληροφορήθηκε ο ίδιος τη θετική εξέλιξη από τους συνεργάτες του κ. Αυγενάκη.

Το έργο αφορά, συγκεκριμένα, την προμήθεια και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα και γεωσυνθετικού αποστραγγιστικού συστήματος στα γήπεδα ποδοσφαίρου 5Χ5 που βρίσκονται στη θέση «Κοτρώνη-Αθώνας» και στη θέση «Άγιος Δημήτριος».

Ο βουλευτής Μαγνησίας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξασφάλιση της απαιτούμενης πίστωσης, επισημαίνοντας ότι τα δυο νέα γήπεδα θα ενισχύσουν το δίκτυο των αθλητικών εγκαταστάσεων στον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου, τονώνοντας τον αθλητισμό και δίνοντας, παράλληλα, διέξοδο σε πολλούς νέους της περιοχής.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το