ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στα στοιχηματζίδικα

Παραπολιτικά

Προσοχή

Παραπολιτικά

Τοπικά

Κ. Γαργάλας για τον Περιφερειακό: Εξοργιστική η κατάσταση για κάποιον που ζει ή επισκέπτεται την πόλη μας… (photos)

Τα προβλήματα που υπάρχουν στον περιφερειακό, με τα χόρτα στη νησίδα, τη βλάστηση στα φρεάτια και τα παρκαρισμένα φορτηγά αυτοκίνητα, επισημαίνει σε κείμενό του ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Βόλου Κώστας Γαργάλας χαρακτηρίζοντας την κατάσταση εξοργιστική για τους κατοίκους αλλά και για τους επισκέπτες της πόλης.

Όπως αναφέρει στο κείμενο του:

«Ξέρω καμιά φορά ίσως γίνεται και κουραστικό . Αλλά νομίζω πως καλό κάνει γιατί κάπως σ’ αυτή την πόλη πρέπει να υπενθυμίζονται ορισμένα πράγματα.
Πέρασε πολύ λίγος καιρός που ήλθε στην επιφάνεια η άσχημη κατάσταση η οποία εδώ και καιρό επικρατεί στην συνοικία του Αγίου Γεωργίου στον Βόλο. Και με φωτογραφικό υλικό αποδεικνύονταν το πόσο παρατημένη είναι. Υπήρχε η ελπίδα πως έστω και αργά η Δημοτική Αρχή θα επιλαμβανόταν της κατάστασης. Δυστυχώς η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο. Η πρώτη( φωτό 1) φωτογραφία αδιάψευστος μάρτυρας. Όμως και δεν είναι μόνο αυτό. Υπάρχει όπως από την επόμενη φωτογραφία αποδεικνύεται απαγόρευση εισόδου και πορείας φορτηγών αυτοκινήτων στον χώρο ,με σήμανση που βρίσκεται στην γωνία εκείνης της απαράδεκτης διασταύρωσης που υπάρχει πριν την Ιωλκού και καθώς έρχεται κανείς από την Αγριά. Φυσικά είναι για τα μάτια του κόσμου καθώς έρχεται να επιβεβαιώσει τον κανόνα πως στον Βόλο, όπως και στην χώρα γενικότερα, ο νόμος υπάρχει για να επιβεβαιώνει την παρέκκλιση και την παρανομία. Τα παρκαρισμένα, μεγάλα μάλιστα, φορτηγά αυτοκίνητα επιβεβαιώνουν απόλυτα το προηγούμενο. Και φυσικά η Δημοτική Αρχή έχει φροντίσει να διασφαλίσει την τάξη και την σειρά στην γειτονιά. Η ανύπαρκτη δηλαδή Δημοτική Αρχή. (φωτό 2-3-4-5).
Αλλά δεν εξαντλείται εδώ η περιήγηση.
Κοιτάξτε Περιφερειακό που έχει η πόλη.
Προσέξτε την αυτοφυή βλάστηση στην διαχωριστική νησίδα.
Όποιος προσέξει το είδος της βλάστησης στις άκρες του δρόμου νομίζει πως η συκιά είναι το τοπικό μας φυτό.
Προσέξτε το κόψιμο των επικίνδυνων χόρτων στην νησίδα.
Προσέξτε την άριστη κατάσταση των φρεατίων.
Προσέξτε την βλάστηση που υπάρχει στα φρεάτια.
Είναι εξοργιστική η κατάσταση για κάποιον που ζει ή επισκέπτεται την πόλη μας.
Κανένας πλέον δεν ενδιαφέρεται γι’ αυτήν.
Ούτε θεσμός ούτε άνθρωπος.
Και η πόλη πάει με αυτόματο πιλότο.
(φωτό 6-7-8-9-10-11)
Και μόνο οι δηλώσεις υπενθυμίζουν πως αυτή η πόλη έχει και Αρχές που ενδιαφέρονται γι’ αυτή.
Μόνο που αυτές εξοργίζουν πλέον όταν αναφέρονται στο ποιοι φταίνε.
Και για το ότι δεν τελειώνει ο Περιφερειακός φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Και οι κακοί δικαστές, το σάπιο πολιτικό σύστημα και οι Τράπεζες για το ότι η Δημοτική Αρχή ρίχνει το καράβι της ΔΕΥΑΜΒ στα βράχια με συνειδητή απόφασή της.
Για την καθαριότητα και την διαχείριση των απορριμμάτων δεν τολμώ να αναφερθώ καθώς οι εικόνες μιλούν από μόνες τους και καθώς τίποτα δεν έχει κάνει αυτή η, κατ ευφημισμόν ,Δημοτική Αρχή Βόλου με την ανοχή , αν όχι με την συμφωνία, της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Καλό απόγευμα αρχόντισσες κι αρχοντάδες.
Σ’ εσάς που θα το διαβάσετε αναφέρομαι.
Υ.Γ. Ούτε αιχμή δεν τολμώ να αφήσω σχετικά με την επίδραση, όσων φωτογραφίζονται , στην υπόθεση της πολιτικής προστασίας και στην περίπτωση μιας επείγουσας ή δύσκολης κατάστασης, όπως αυτή που βρήκε την Αττική. Ο θεός, που λένε, να βάλει το χέρι του».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το