Τοπικά

Κ.Δελημήτρος: Κάλεσμα στην εκδήλωση της Iskra στο Βόλο

ΔΕΛΗΜΗΤΡΟΣ

Κάλεσμα στην πολιτική εκδήλωση της ιστοσελίδας Iskra που θα πραγματοποιηθεί αυτή την Πέμπτη στην παραλία του Βόλου, στις 8 και μισή το απόγευμα, απευθύνει ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Δελημήτρος. Στην εκδήλωση της Iskra ομιλητής θα είναι ο Δημήτρης Στρατούλης. Το κάλεσμα του Κ. Δελημήτρου:

«Υπάρχει μόνο ένας δρόμος πλέον: της απεμπλοκής! Στο σταυροδρόμι, που έχει προσπεράσει η κυβέρνηση παίρνοντας τον δρόμο της υποταγής, πρέπει να επιστρέψει ολοταχώς πίσω, για να πάρει το δρόμο που οδηγεί στην ανατροπή αυτής της πολιτικής που ταυτίζεται με τα μνημόνια, στη σοσιαλιστική προοπτική και την ελπίδα. ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ λοιπόν στιςιδρυτικές μας αρχές, που χωρίς αυτές, δεν θα είχε συγκροτηθεί από ανένταχτους αριστερούς και συνιστώσες ο ενιαίος ΣΥ.ΡΙΖ.Α., για τον οποίο δούλεψαν σύντροφοι από άκρη σ’άκρη, που αφιέρωσαν τη ζωή τους σε κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες

ΟΧΙ! Σε αυτή την ευρωζώνη δεν έχουν θέση οι ιδέες της αριστεράς. Το «θα παλέψουμε να την αλλάξουμε» αφού πρώτα υποστούμε όλα τα δεινά, είναι η ίδια θέση που έχουν τα ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ κόμματα των Σημίτηδων, των Γιωργάκηδων και του νέου «συμμάχου» Ολαν, που πριν λίγο καιρό ο ίδιος ο Πρόεδρος αποκαλούσε Ολανδρέου, δίνοντας σήμερα συγχωροχάρτι σε όλες τις πολιτικές που εφάρμοσαν και επαναλαμβάνοντας τις με το χειρότερο τρόπο!
Από τα παραπάνω προσδιορίζεται και η ενότητα μας, γιατί η ενότητα δεν είναι μια απολίτικη έννοια!
-πρέπει να διαλέξουμε ή με τα μνημόνια και τις επιταγές του κεφαλαίου ή με τους εργάτες.
-πρέπει να διαλέξουμε ή με την δουλοπρέπεια και την υποτέλεια ή με την εθνική αξιοπρέπεια και ανεξαρτησία.
-πρέπει να διαλέξουμε ποια τακτική θα μας οδηγήσει στο στρατηγικό μας στόχο
στο Σοσιαλισμό κι όχι στη βαρβαρότητα.
-πρέπει να διαλέξουμε με ποιους θα πάμε και ποιους θα αφήσουμε:
Με το νεοφιλελευθερισμό και τα σχέδια της ευρωζώνης ή με το δικό μας σχέδιο.
Για μια εναλλακτική πρόταση διεξόδου απ’ την κόλαση της Ευρωζώνης που γεννά δολοφονικά μνημόνια για τις πατρίδες και τους Λαούς.
Ο αγώνας συνεχίζεται.
ΟΧΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!»

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το