Ελλάδα

Ηθοποιός καταγγέλλει: Μας κακοποιούσε ο πατέρας μου από 5 ετών

“Το τι περνάω εγώ όλα αυτά τα χρόνια πραγματικά δεν το ξέρει κανείς… Σπούδασα μόνος μου, ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ, δεν με ρώτησε κανείς αν ζω ή αν πέθανα. Έχω πάρα πολύ θυμό μέσα μου. Εγώ έφυγα το 2011. Πάλευα τόσα χρόνια να κάνω πράγματα αλλά δεν γινόταν. Εμείς έχουμε μεγαλώσει με πάρα πολλά ψυχολογικά και τα τέσσερα αγόρια”. Αυτά τα λόγια ανήκουν στον ηθοποιό, ο οποίος μίλησε για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του πατέρα του στο Star.

Ο ηθοποιός, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star Channel, είναι γνωστός στο χώρο της υποκριτικής και της τηλεόρασης, αφού έχει πάρει μέρος σε αρκετά σίριαλ. Ο ηθοποιός κλήθηκε να καταθέσει και περιέγραψε όσα βίωσε από τον πατέρα του. Μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Με έδερνε, ήθελε να με κλείσει σε ίδρυμα, με έβριζε, με άφηνε νηστικό και βρώμικο. Έφθασε στο σημείο να βάλει Αλβανούς να με βιάσουν»!

Δεν έκρυψε ότι είχε αντιληφθεί τις «επισκέψεις» του γείτονα στην αδερφή του και προσπάθησε να τη γλιτώσει από τις ορέξεις τους, κάτι που έκαναν και τα αδέλφια του. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του έφυγε από τη Λαμία, άλλαξε το όνομά του.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το