Τοπικά

Ήθελαν να κάνουν πλάκα στον φίλο τους και ειδοποίησαν για βόμβα σε λεωφορείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας

Δύο νεαροί ηλικίας 18 και 19 χρόνων συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου για άσκοπη κινητοποίηση αρχής. Οι δύο νεαροί ήθελαν να κάνουν πλάκα σε φίλο τους που έφευγε φαντάρος και βρισκόταν σε λεωφορείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας. Τηλεφώνησαν χθες λίγο μετά τις 12:15 το μεσημέρι στο «100» και δήλωσαν ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα στο λεωφορείο που είχε αναχωρήσει στις 12.15 με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ο οδηγός του λεωφορείου, που εκείνη την ώρα είχε φτάσει στο ύψος της Βιομηχανικής Περιοχής. Ο οδηγός ακινητοποίησε το όχημα και ζήτησε από τους επιβάτες να κατέβουν. Στο μεταξύ, στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, οι οποίοι πραγματοποίησαν έλεγχο με την βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου, χωρίς να διαπιστωθεί το παραμικρό. Η φάρσα είχε ως αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των επιβατών και την καθυστέρηση εκτέλεσης του δρομολογίου με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Η Διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας

Η Διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας, μετά την αίσια έκβαση που είχε η υπόθεση του απειλητικού τηλεφωνήματος για τοποθέτηση βόμβας σε λεωφορείο που εκτελούσε δρομολόγιο προς Θεσσαλονίκη, ευχαριστεί θερμά την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, το Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας και τους συνεργάτες του οι οποίοι με ιδιαίτερο ζήλο εξιχνίασαν το περιστατικό
που ευτυχώς αποδείχθηκε ότι ήταν μία κακόγουστη πλάκα.

Η κινητοποίηση της Ασφάλειας σε συνεργασία με τους εργαζόμενους και τη Διοίκηση της εταιρείας ήταν αμεσότατη ακινητοποιώντας το λεωφορείο και απομακρύνοντας τους επιβάτες μέχρι το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών με τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο να ερευνήσει εξονυχιστικά το λεωφορείο και τις αποσκευές των επιβατών και να διαπιστώσουν ότι
επρόκειτο απλώς για μία φάρσα που εξουθένωσε ψυχολογικά επιβάτες και οδηγό για περίπου μία ώρα. Ακολούθησε οργανωμένη έρευνα από το Τμήμα Ασφαλείας Βόλου και σύντομα βρέθηκαν οι νεαροί φαρσέρ που προκάλεσαν όλη αυτή την αναστάτωση.

Τέλος, η εταιρεία μας θέλει να διαβεβαιώσει το επιβατικό της κοινό ότι καθημερινά καταβάλλουμε κάθε ανθρωπίνως δυνατή προσπάθεια με την εκπαίδευση του προσωπικού μας και τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό για την ασφαλή μετακίνηση με τα λεωφορεία μας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το