Τοπικά

Ήταν όλοι εκεί, στην κεντρική συγκέντρωση του Χρήστου Μπουκώρου στο Βελεστίνο

 

Σε μια εντυπωσιακή σε όγκο και παλμό συγκέντρωση, στον πεζόδρομο Βελεστίνου, μίλησε ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΝΔ, Χρήστος Μπουκώρος.
Κυριολεκτικά στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στο Βελεστίνο ήταν εκεί το σύνολο της τοπικής κοινωνίας. Εκατοντάδες πολίτες, η δημοτική αρχή και εκπρόσωποι όλων των παρατάξεων του δήμου Ρήγα Φεραίου κατέκλυσαν τον πεζόδρομο, μπροστά από το εκλογικό κέντρο της Ν.Δ.


Οι πολίτες του Βελεστίνου έστειλαν ηχηρό μήνυμα για τη Νέα Δημοκρατία και τον Χρήστο Μπουκώρο. Ο υποψήφιος βουλευτής κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ανέλυσε την αγροτική πολιτική της κυβέρνησης και τους τρεις κορυφαίους στόχους της νέα τετραετίας – ανάπτυξη και καλύτεροι μισθοί, αποτελεσματικό Κράτος και αναμόρφωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας- διακοπτόμενος πολλές φορές από έντονα και παρατεταμένα χειροκροτήματα.
Σύσσωμη η κοινωνία του Βελεστίνου, με τη συμμετοχή της και τις εκδηλώσεις της κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, έστειλε καθαρό μήνυμα στήριξης στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο.
Ο ίδιος ο Χρήστος Μπουκώρος αρκετές φορές εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους πολίτες και φορείς του Βελεστίνου για τη διαρκή στήριξη τους και κυρίως για τη σχέση εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας, που έχουν χτίσει τα χρόνια που είναι βουλευτής.
Αρκετοί μιλούσαν, μετά το τέλος της συγκέντρωσης, για τη μεγαλύτερη πολιτική εκδήλωση αυτών των εκλογών στον πεζόδρομο του Βελεστίνου.

Share
Ετικέτες: Χρήστο Μπουκώρο

Πρόσφατα άρθρα

Αδέσποτος σκύλος επιτέθηκε και τραυμάτισε γυναίκα σε χωριό της Λάρισας (φωτό)

Επίθεση αδέσποτου σκύλου δέχθηκε χθες Πέμπτη (13.6), το απόγευμα στις 7:30, 31χρονη Αγιώτισσα. Φεύγοντας από…

14 Ιουνίου 2024

16χρονος απείλησε 15χρονο με μαχαίρι και του άρπαξε το κινητό

Θύμα ληστείας έπεσε την Πέμπτη ένας 15χρονος στην περιοχή του Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με…

14 Ιουνίου 2024

Έθεσε υποψηφιότητα για την προεδρία της Super League ο Αχιλλέας Μπέος

Την υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου της Super League ανακοίνωσε ο Αχιλλέας Μπέος. Με…

14 Ιουνίου 2024

Η Συντονιστική Επιτροπή Ελεύθερων Επαγγελματιών – Επιστημόνων – Επαγγελματοβιοτεχνών – Εμπόρων για το νέο φορολογικό Νόμο 5073/2023

Η Συντονιστική Επιτροπή των Ελεύθερων Επαγγελματιών – Επιστημόνων – Επαγγελματοβιοτεχνών – Εμπόρων Μαγνησίας, διοργανώνει Συνέντευξη…

14 Ιουνίου 2024

Αποχή δικηγόρων τη Δευτέρα 17 Ιουνίου

  Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, κατά την έκτακτη συνεδρίαση της 14ης Ιουνίου…

14 Ιουνίου 2024

HERMES Team: Η καινοτόμος ερευνητική ομάδα ρομποτικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Η HERMES Team του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας πρωτοπορεί στην ανάπτυξη ρομποτικών εξωσκελετών για ιατρικές εφαρμογές, στοχεύοντας…

14 Ιουνίου 2024