Θ Plus

Η ιστορία του αγοριού και του σκύλου που έχουν και οι δύο λεύκη

Όταν ο 8χρονος Κάρτερ γνώρισε τον Ρόουντι, ένα 14χρονο λαμπραντόρ, γεννήθηκε μία μοναδική φιλία κάνοντας εκείνη τη μέρα την πιο ευτυχισμένη της ζωής και των δύο. Τόσο ο Κάρτερ όσο και ο Ρόουντι πάσχουν από λεύκη, μία δερματική πάθηση που δημιουργεί κηλίδες στο χρώμα του δέρματος.

Ο Κάρτερ, ο οποίος ζει στην πολιτεία Αρκάνσας των ΗΠΑ, διαγνώστηκε με την ασθένεια της λεύκης τον Δεκέμβριο του 2014 όταν ήταν στο νηπιαγωγείο.

«Πήγαινε σε ένα μεγάλο σχολείο με πολλά παιδιά και οι κηλίδες στο πρόσωπό του άρχισαν να εμφανίζονται πολύ γρήγορα,» δήλωσε η μητέρα του Στέφανι. «Το πρώτο πράγμα που μου έλεγε όταν πήγαινα να τον πάρω με το αυτοκίνητο ήταν ότι μισούσε το πρόσωπό του και το πώς έδειχνε.»

Την ίδια περίπου χρονική περίοδο στο Όρεγκον, η ιδιοκτήτρια του Ρόουντι, Νίκι, άρχισε να παρατηρεί πως ξαφνικά ξεφύτρωναν λευκές κηλίδες στο μαύρο τρίχωμα του σκύλου της. Στην αρχή πίστεψε πως η απότομη αυτή αλλαγή οφείλεται στη μεγάλη ηλικία του, όμως ύστερα από μία επίσκεψη στον κτηνίατρο πληροφορήθηκε πως η αιτία ήταν η πάθηση της λεύκης.

View this post on Instagram

I have to give a HUGE shout out to @bigbarkerusa !! . I have tried countless beds since I was a puppy and would never use any of them so my humans stopped buying them. . When I received this piece of Heaven at my doorstep, it completely surpassed any expectations I (we) had! The quality and extreme comfort has been a life saver to my old bones and joints! . My health has been declining in the last few months and I spend a great deal of time resting and relaxing in pure, luxurious, bliss!! . If you are in the market for a new dog bed, or even if you are not, I HIGHLY suggest you spoil your canine with one of these Big Barker Beds! You will not regret it! As advertised, you get what you pay for! . Two thumbs up!!! PC @portlandpetphotographer Beautiful Dog Quilt by @stephanie.lynn.nursery #bigbarker #dog #dogs #dogsofig #bigdog #bigdogs #dogsofinsta #dogsofinstgram #dogsofinstaworld #dogbed #quality #comfort #puppy #puppylove #puppies #americanmade #dogstagram #dogslife #pdxdogs #dogsofpdx #dogscorner #dogsandpals #doglover #doglovers #doglove

A post shared by White Eyed Rowdy (@white_eyed_rowdy) on

Μια μέρα, καθώς η μητέρα του Κάρτερ χάζευε στο Facebook βρήκε τυχαία τη σελίδα του Ρόουντι. Επικοινώνησε με τη Νίκι αμέσως και άρχισε να ανταλλάσσει συστηματικά μηνύματα μαζί της με σκοπό ο 8χρονος γιος της να αγαπήσει την εμφάνιση και τον εαυτό του.

Και τα κατάφερε! «Η λεύκη είναι μία σπάνια κατάσταση και ο Κάρτερ είχε αναστατωθεί πολύ όταν άρχισε να εκδηλώνεται. Πλέον είναι υπερήφανος που η ίδια η λεύκη τον επέλεξε, έχει αποδεχτεί την εμφάνισή του και δεν θα ήθελε με τίποτα να είναι διαφορετικός. Πιστεύει πως το δέρμα όλων των άλλων είναι πολύ βαρετό!» ανέφερε η μητέρα του στο ABC.

Ύστερα από τη δημοσίευση της ιστορίας τους, ένας ανώνυμος τηλεθεατής αποφάσισε να δωρίσει 5.000 δολάρια προκειμένου ο μικρός Κάρτερ να ταξιδέψει με τη μητέρα του στο Όρεγκον για να γνωρίσει από κοντά τον Ρόουντι. Η στιγμή ήταν ιδιαίτερα συγκινητική για τον 8χρονο και τη μητέρα του και άγγιξε όλους τους τηλεθεατές.

«Όταν φτάσαμε, δεν ένιωθα πως ήταν η πρώτη φορά που βρισκόμουν εκεί. Όλοι αισθανθήκαμε αμέσως πως το παιδί και ο σκύλος ήταν ήδη «οικογένεια». Ο Κάρτερ τον αγκάλιασε αμέσως και για δύο συνεχόμενες ώρες τον κρατούσε κοντά του. Από τότε είναι αχώριστοι.»

Πριν από λίγες μέρες, ο 14χρονος Ρόουντι υπέστη μία κρίση. Αν και η κατάστασή του φαίνεται να είναι σταθερή, οι γιατροί δεν μπορούν να γνωρίζουν ακόμη αν αυτό είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό ή θα υπάρξουν επιπλοκές στο μέλλον. Το περιστατικό δημοσιοποιήθηκε και ήδη πραγματοποιούνται δωρεές από τον κόσμο για τα ιατρικά έξοδα του Ρόουντι μέσω της σελίδας GoFundMe.

Ελπίζουμε όλοι ο Ρόουντι να φανεί δυνατός και η σπάνια σχέση του με τον αξιαγάπητο Κάρτερ να συνεχιστεί για πολύ ακόμα!

Πηγή: bovary.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το