Αθλητισμός

Ισόπαλοι 1-1 Διαγόρας-Δήμητρα στο Στεφανοβίκειο – Θησέας-Ελασσόνα 1-0 και ΓΣΑ-ΑΕΛ Κ19 3-3 σε άλλα φιλικά

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Διαγόρας και Δήμητρα που αναμετρήθηκαν στο Στεφανοβίκειο. Σε άλλα φιλικά παιχνίδια που έγιναν χθες, ο Θησέας επιβλήθηκε 1-0 της Ελασσόνας στην Αγριά και ο ΓΣ Αλμυρού παραχώρησε ισοπαλία 3-3 στην ομάδα Κ19 της ΑΕΛ.

Διαγόρας-Δήμητρα 1-1
Πολύ όμορφο θέαμα πρόσφεραν Διαγόρας και Δήμητρα σε φιλικό που πραγματοποιήθηκε στο Στεφανοβίκειο, όπου αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1. Οι προπονητές των δύο ομάδων έμειναν ευχαριστημένοι από την απόδοση των παικτών τους και πλέον αναμένουν τα επόμενα φιλικά το ερχόμενο Σάββατο με αντιπάλους τους Ολυμπιακό Βόλου και την Αναγέννηση Καρδίτσας αντίστοιχα.

Το συγκρότημα του Στέλιου Αρσένου διατήρησε την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφερε να προηγηθεί στο 28’. Ο Μπλέντι εκτέλεσε κόρνερ προς το δεύτερο δοκάρι, όπου περίμενε ο Σιόβας και με πλασέ άνοιξε το σκορ.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να διπλασιάσουν το προβάδισμά τους, αλλά τόσο ο Μπλέντι στο 33’, όσο και ο Κυρίτσης στο 40’ δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Από την άλλη πλευρά στο 16’ ο Κρανάς σούταρε μέσα από την περιοχή για να μπλοκάρει ο Χάμος.

Και στην επανάληψη οι δύο ομάδες είχαν τις καλές τους στιγμές και σε μία από αυτές η Δήμητρα βρήκε την ισοφάριση. Ήταν το 60ο λεπτό, όταν ο Φουρκιώτης εκμεταλλεύτηκε λανθασμένο διώξιμο του Καραμπούζη.

Στο 67’ ο Σιόβας προσπάθησε να ντριμπλάρει τον Τίτα, αλλά έφυγε πολύ πλάγια δεξιά και έχασε την ευκαιρία. Στο 77’ ο Κουβελάς σέντραρε, ο Κυρίτσης έπιασε κεφαλιά από τη μικρή περιοχή, αλλά ο Τίτας απέκρουσε εντυπωσιακά. Ο τερματοφύλακας της Δήμητρας ενήργησε σωστά και σε νέα κεφαλιά, αυτή τη φορά από τον Γαλανόπουλο στο 85’.

Για λογαριασμό της ομάδας του Μιχάλη Ανδρωνά ο Παγώνης έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες, όταν στο 50’ και στο 75’ απέτυχε να νικήσει τον τερματοφύλακα Παναγιωτόπουλο.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Χάμος, Καραμπούζης, Σπαθής, Ζενούνης, Γαλανόπουλος, Κυρίτσης, Μπλέντι, Παπαγεωργίου, Κυρίτσης, Κουβελάς, Σιόβας. (Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι Καραμανλής, Ματθαίου, Κουρούμαλος, Παναγιωτόπουλος).

ΔΗΜΗΤΡΑ: Σταυράκης (46’ Τίτας), Φαράντος (30’ λ.τρ. Στεργιόπουλος), Στεργίου (46’ Παυλίδης),, Στεφανής, Καρράς, Θωμαΐδης (46’ Ν.Κ. Βούλγαρης) Κρανάς (46’ Μπένος, 80’ Αντωνίου), Π. Βούλγαρης (46’ Ν.Ε. Βούλγαρης), Κλουκουτάρας (46’ Παγώνης), Δημητρίου (58’ Ζαντιώτης), Φουρκιώτης (80’ Πραττής).

Θησέας-Ελασσόνα 1-0
Φιλική νίκη εντός έδρας επί της Ελασσόνας με 1-0 πέτυχε ο Θησέας. Ο αγώνας ήταν μέτριος ποιοτικά, χωρίς πολλές καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 33’. Ο Σιώμος πλαγιοκόπησε την αντίπαλη οπισθοφυλακή από τα δεξιά και πραγματοποίησε συρτή σέντρα. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν την μπάλα, που έφτασε στον Βλάχο, ο οποίος σούταρε. Η μπάλα κόντραρε σε αμυνόμενο και ξεγέλασε τον Γούπο καταλήγοντας στα δίχτυα.
Επόμενο φιλικό για τους «πράσινους» το ερχόμενο Σάββατο κόντρα στον Οικονόμο Τσαριτσάνης εντός έδρας.

ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ: Κουτσιρίμπας, Ιακωβίδης, Βαν Ντε Γουΐχε, Γκάγκας, Μπόρας, Χατζησταμάτης, Βουρδάκης, Τσιανάκας, Βλάχος, Σιώμος, Νιαώτης. (Έπαιξαν και οι: Ζαχαράκης, Σιγαλάκος, Λίτσος, Δουλάς, Κωστούλας, Αντωνούλης, Κωστής).

ΠΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: Γούπος, Μπούσιας, Μαλάκος, Σουγλής, Λαγός, Αθανασούλης, Γκαμπέτας, Λαζαρίδης, Μπαρλαγιάννης, Ματούλας, Καραγκούνης (Αγωνίστηκαν και οι: Καραμουλάς, Γκαντούνας, Νταμπώσης, Καραγκιόζης, Μουστάκας, Καλαϊτσίδης, Κουκούλης, Χατζηβασίλης, Παναγιώτου, Γκουτζουρέλης).

ΓΣ Αλμυρού-ΑΕΛ Κ19 3-3
Σ’ έναν αγώνα με «γεμάτο» δεύτερο ημίχρονο ΓΣ Αλμυρού και ΑΕΛ Κ19 αναδείχθηκαν ισόπαλοι 3-3 στάδιο «Αθ. Ραγάζος». Στο πρώτο μέρος οι δύο «μονομάχοι» ήταν άσφαιροι, αλλά στην επανάληψη βρήκαν δίχτυα με μεγάλη ευκολία.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν τον χορό των γκολ στο 51’ με σουτ του Δρόσου, αλλά στο 59’ ο Κοντοβάς κέρδισε πέναλτι το οποίο αξιοποίησε ο Βαγενάς (1-1). Οι νεαροί «βυσσίνι» απέκτησαν… αέρα δύο τερμάτων με σκόρερ τον Κυριζάκη που «χτύπησε» δις (69’ και 80’).

Ωστόσο οι παίκτες του Αλέξανδρου Κούρτογλου αντέδρασαν στο τελευταίο δεκάλεπτο και έφεραν το ματς στα ίσια. Πρώτα στο 85’ κέρδισαν δεύτερο πέναλτι σε ανατροπή του Βαγενά εντός περιοχής, στο οποίο ευστόχησε ο Τσάτσος μειώνοντας σε 2-3. Το τελικό 3-3 διαμόρφωσε ο Χρήστος Γκάμπας με σουτ στο 91’.

ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ: Φλίγκος (82’ Σιδέρης), Χρηστίδης (46’ Πατσιούρας), Λάμπος, Κόκκας (82’ Ντόντα), Κυριάκος, Καναβός (63’ Ξηρογιάννης), Κουτσούκης (75’ Χρ. Γκάμπας), Τσάτσος, Καραγεωργόπουλος (70’ Αργυρόπουλος), Κοντοβάς (82’ Χριστοδουλόπουλος), Βαγενάς.

ΑΕΛ Κ19: Μπετκέσι, Χατζής, Τζέλα, Τερζής, Λύγουρας, Αγγελούλης, Σούμπασης, Κορτσάρι, Σταμάτης, Μιλτιάδης, Κερίμ. (Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι Παπακωνσταντίνου, Μυλωνάς, Αντωνόπουλος, Κυριζάκης, Κούκος, Δράκος, Δεληγιάννης).

Share

Πρόσφατα άρθρα

Αυτοψία του δημάρχου Βόλου στο κλειστό κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας «Βασίλης Πολύμερος»

Αυτοψία στο κλειστό κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας «Βασίλης Πολύμερος» πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμαρχος Βόλου, κ.…

26 Μαρτίου 2024

Απονομή τιμητικής πλακέτας στον ΣΕΑΝ Μαγνησίας από την Φιλαρμονική ΚΕΠΑΠ Δήμου Κορινθίων

  Στις 23 & 24 Μαρτίου 2024 το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν.…

26 Μαρτίου 2024

Αύριο η κηδεία του 48χρονου Σωτήρη Κάρρου

Αύριο Τετάρτη θα τελεστεί η κηδεία του 48χρονου Σωτήρη Κάρρου που έφυγε από τη ζωή.…

26 Μαρτίου 2024

Συνάντηση επαγγελματιών Σκιάθου με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας

Συνάντηση με τις Διοικήσεις και τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Σκιάθου και του Συλλόγου Ενοικιαζομένων…

26 Μαρτίου 2024

Σχολικός Εκφοβισμός – Έρευνα ΕΚΠΑ: Δύο στα δέκα παιδιά υφίσταται κάποιου είδους κακοποίηση στην Ελλάδα

Οι διαστάσεις, που έχει λάβει πλέον το φαινόμενο της βίας ανηλίκων, της κακοποίησης, του σχολικού…

26 Μαρτίου 2024

Διημερίδα γνωριμίας με τίτλο «Συνθέτοντας το παζλ της Ψυχικής Υγείας»

Το Δίκτυο Διασύνδεσης Δομών Ψυχικής Υγείας Μαγνησίας, σε συνεργασία με το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών: Συμβουλευτική…

26 Μαρτίου 2024