Τοπικά

Ειρωνίες Μπέου για Καραμπάτσα – οριστικό διαζύγιο στις σχέσεις τους

parking ogl-alexandras
Υποκρισία, ευθυνοφοβία και φαιδρότητα καταλογίζει ο δήμαρχος Βόλου στον διοικητή του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου, με αφορμή το θέμα καθαρισμού του οικοπέδου στη συμβολή των οδών Ογλ και Αλεξάνδρας. Από το γραφείο του κ. Μπέου εκδόθηκε σήμερα ανακοίνωση σε ειρωνικό ύφος για τον κ. Καραμπάτσα και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, σε απάντηση χθεσινής δικής τους ανακοίνωσης με την οποία κατήγγειλαν το Δήμο Βόλου για παραβίαση, αφαίρεση και κλοπή της κεντρικής συρόμενης του πάρκινγκ, καθώς και καταστροφή των λουκέτων.
«Ηρεμήστε κυρίες και κύριοι. Το οικόπεδο είναι εκεί, τα χώματα είναι εκεί, απλώς τα σκουπίδια λείπουν. Μαζί και η σοβαρότητα και η ευθύνη που οφείλατε να έχετε», αναφέρει σήμερα ο δήμαρχος και καλεί τον ο κ. Καραμπάτσα να θυμηθεί τις υμνητικές του δηλώσεις, προ ολίγων μόλις εβδομάδων, στο δημαρχέιο, παρουσία της κ. Ζέτας Μακρή για το συγκεκριμένο θέμα.
Η ανακοίνωση αυτή σηματοδοτεί ουσιαστικά το τέλος στις καλές σχέσεις Μπέου – Καραμπάτσα, καθώς ο δεύτερος είχε προειδοποιήσει χθες οτι οι λεονταρισμοί από οποιαδήποτε αυτόκλητο υπερασπιστή της τάξης και της νομιμότητας θα αντιμετωπιστούν από τα θεσμικά όργανα του νοσοκομείου και της συντεταγμένης πολιτείας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση Μπέου:
Αποκαρδιωτική η συμπεριφορά της ηγεσίας του Νοσοκομείου Βόλου, που με περισσή υποκρισία και απίστευτη ευθυνοφοβία, προσπαθεί να ορθώσει τείχη ανάμεσα στο Ίδρυμα, που εκπροσωπεί, και την πόλη, που εκπροσωπεί ο Δήμος Βόλου, δια της Δημοτικής του Αρχής.
Ετσι αφού κάλεσαν τη Δημοτική Αρχή να τους βοηθήσει στον καθαρισμό και τη διαμόρφωση του οικοπέδου, στη συμβολή των οδών Ογλ και Αλεξάνδρας, που ήταν μια εστία βρομιάς και ρύπανσης, τώρα την καταγγέλλουν ότι έκανε διάρρηξη και καταπάτηση του χώρου!!!
Η φαιδρότητα, ωστόσο, πρέπει να έχει και όρια!
Ηρεμήστε κυρίες και κύριοι. Το οικόπεδο είναι εκεί, τα χώματα είναι εκεί, απλώς τα σκουπίδια λείπουν. Μαζί και η σοβαρότητα και η ευθύνη που οφείλατε να έχετε.
Ο Δήμος θα διεκδικήσει το χώρο, φυσικά μέσω της συμμετοχής του στο διαγωνισμό, για να τον αποδώσει στους πολίτες ως χώρο πάρκινγκ. Ελπίζουμε ότι στο μεταξύ διάστημα το γεγονός ότι κάποιοι κάτοικοι της περιοχής θα επωφελούνται για να παρκάρουν εκεί τα οχήματά τους δεν θα στοιχειώνει τα όνειρα του διοικητή και των συνεργατών του! Όπως και η αναζήτηση της πόρτας, που τους «χτύπησε» περισσότερο, όπως έλεγε και ο αμίμητος Χάρρυ Κλυν.
ΥΓ Ας θυμηθεί ο κ. Καραμπάτσας τις υμνητικές του δηλώσεις, προ ολίγων μόλις εβδομάδων, στο γραφείο του Δημάρχου, παρουσία της κ. Ζέτας Μακρή για το συγκεκριμένο θέμα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το