Τοπικά

Υποστελέχωση σε Περιφέρεια και Δήμους για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών στη Μαγνησία

φωτιά

Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία πέφτει το βάρος της αντιπυρικής προστασίας για τη νέα καλοκαιρινή περίοδο καθώς η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και οι Δήμοι είναι υποστελεχωμένοι. Η αντιπεριφερειάρχης κ. Δορωθέα Κολυνδρίνη, στη σημερινή συνεδρίαση του Συντονιστικού οργάνου επεσήμανε την υποστελέχωση των τμημάτων τόσο της Π.Ε. Μαγνησίας όσο και των δήμων της περιοχής, που εμπλέκονται στην αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών και αφού τόνισε την σημασία του συντονισμού μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων δήλωσε ότι υπάρχει ετοιμότητα των υπηρεσιών της Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων να συνδράμουν στο έργο της Πυροσβεστικής

Στη διάρκεια της συνεδρίασης όλοι οι φορείς κατέθεσαν τις προτάσεις τους για τις δράσεις που πρέπει να γίνουν έγκαιρα, ώστε με την έναρξη της φετινής αντιπυρικής περιόδου να επιτευχθεί ένα υψηλό επίπεδο ετοιμότητας και παράλληλα ενημέρωσαν για τον βαθμό ετοιμότητας για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των πυρκαγιών.

Η σύσκεψη ολοκληρώθηκε με την προτροπή στους εκπροσώπους των δήμων να προβούν στις απαραίτητες προετοιμασίες για αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το