Τοπικά

Υπηρεσίες εκτός Βόλου θα παρέχουν οι εθελοντές του Ιατρείου Αλληλεγγύης

giatroi
Επισκέψεις στην περιφέρεια του Νομού Μαγνησίας ξεκινούν το αμέσως επόμενο διάστημα γιατροί και εθελοντές του Ιατρείου Αλληλεγγύης του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας, σε μια προσπάθεια να καλύψουν τα κενά ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης όπου υπάρχουν. Το θέμα συζητήθηκε στο περιθώριο της εκδήλωσης για την κοπή πίτας που πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τις νέες δράσεις που πρέπει να αναλάβει ο φορέας. Συγκεκριμένα, συζητήθηκαν και συμφωνήθηκαν προτάσεις για δράσεις έκτος του χώρου του Ιατρείου, όπως επισκέψεις σε χωριά του Νομού και οπουδήποτε υπάρχει παντελής έλλειψη ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, σε συνεργασία με φορείς και Δήμους της Μαγνησίας.
Το Ιατρείο Αλληλεγγύης βρίσκεται στη διάθεση όλων των φορέων της πόλης και του Νομού, για παροχή υπηρεσιών εκεί όπου πραγματικά υπάρχει ανάγκη. Στεγάζεται στην οδό Σκενδεράνη 11 και λειτουργεί Δευτέρα – Τέταρτη και Παρασκευή από 15.00μμ – 17.00 μμ.

Στο μεταξύ, στο πλαίσιο της κοινωνικής του δράσης ο Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας, με απόφαση του Δ.Σ., αγόρασε τρόφιμα τα οποία προσέφερε στην κουζίνα Αλληλεγγύης για την σίτιση αναξιοπαθούντων συμπολιτών.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το