Ελλάδα

Υπάλληλος μεταφορικής και οι συνεργοί του απήγαγαν την 27χρονη φοιτήτρια

astinomia

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες του «Βήματος» για άμεση εξιχνίαση και τον αστυνομικό κλοιό που βρίσκονταν οι δράστες της απαγωγής – πριν από τρείς εβδομάδες – της 27χρονης φοιτήτριας που αφέθηκε ελεύθερη με καταβολή λύτρων 82.500 ευρώ.

Ως οργανωτές της απαγωγής συνελήφθησαν ένας 47χρονος υπάλληλος μεταφορικής εταιρείας κι ένας 53χρονος αλλοδαπός που είχε σχέση με νυκτερινό κέντρο, ενώ αναζητείται κι άλλος ένας αλλοδαπός. Παράλληλα εντοπίστηκε το κρησφύγετο των δραστών στην Λούτσα ενώ εντοπίστηκαν περίπου 80.000 από τα λύτρα της απαγωγής.

Οπως προέκυψε οι δράστες γνώριζαν τον πατέρα και την απαχθείσα αλλά και τις συγγενικές σχέσεις που είχαν με μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης.

Ο ιδιοκτήτης της μεταφορικής εταιρείας διατηρούσε φιλική σχέση με τον πατέρα της ομήρου κι ο συλληφθείς υπάλληλος φέρεται να άντλησε πληροφορίες από τον εργοδότη του – ο οποίος είναι άσχετος με την αρπαγή της 27χρονης- ή και το εργασιακό περιβάλλον του για την οικονομική κατάσταση.

Παράλληλα πληροφορίες αντλήθηκαν από το προσωπικό περιβάλλον της ομήρου σχετικά με τις κινήσεις της. Η ΕΛΑΣ έφτασε στην εξιχνίαση της υπόθεσης από στοιχεία που συνέλεξε στον χώρο απαγωγής στην Κυψέλη αλλά κι από καταγραφές των καμερών.

Μεγάλη έρευνα της ΕΛΑΣ έγινε και στην περιοχή του Μαραθώνα. Οι δράστες αποδέχθηκαν την εμπλοκή τους στην απαγωγή και σύμφωνα με πληροφορίες επικαλέστηκαν την οικονομική κρίση. Ολοι φέρεται να είχαν λευκό ποινικό μητρώο.

πηγή www.tovima.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το