Κόσμος

ΗΠΑ: Ξέχασαν τον τρίχρονο γιο τους στο αμάξι και πέθανε

Ακόμη ένα περιστατικό μοιραίας γονεϊκής αμέλειας καταγράφηκε στις ΗΠΑ, εξαιτίας του οποίου έχασε τη ζωή του ένα τρίχρονο αγόρι.

Πιο συγκεκριμένα, το παιδί βρήκε φρικτό θάνατο στο αυτοκίνητο όπου το είχαν ξεχάσει οι γονείς του, στο Σαν Αντόνιο του Τέξας. Σύμφωνα με όσα ανέφερε η Αστυνομία για το γεγονός, οι γονείς του 3χρονου, οι οποίοι επέστρεφαν από αγώνα μπέιζμπολ στον οποίο συμμετείχε ο άλλος τους γιος, 6 ετών, μπερδεύτηκαν νομίζοντας πως ο ένας από τους δυο τους είχε πάρει το παιδί.

«Μέχρι να αντιληφθούν την πραγματικότητα, είχαν περάσει αρκετές ώρες, και έτσι όταν έβγαλαν το αγόρι, αυτό είχε χάσει τις αισθήσεις του» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

«Είτε βιάζονταν είτε αφαιρέθηκαν. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί σε οποιονδήποτε και αυτό κάνει την υπόθεση ακόμα πιο τραγική» πρόσθεσε ο ίδιος, συμπληρώνοντας πως οι Αρχές διεξάγουν έρευνες.

Ο θάνατος του 3χρονου υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες είναι ο 43ος που καταγράφεται στις ΗΠΑ μόνο μέσα στο 2019, ενώ το 2018 με τον ίδιο τρόπο είχαν χάσει τη ζωή τους 54 παιδιά, σύμφωνα με το KidsAndCars.org.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το