Κόσμος

ΗΠΑ: Πτήση θρίλερ για 231 επιβάτες – Ο ουρανός «έβρεχε» συντρίμμια του αεροσκάφους

Bροχή συντριμμιών το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου σε προάστιο του Ντένβερ στις ΗΠΑ από τον δεξιό κινητήρα επιβατικού αεροσκάφους της εταιρείας United Airlines, το οποίο αναγκάστηκε να κάνει αναστροφή όταν αντιμετώπισε μηχανική βλάβη.
Όπως εξήγησε η ομοσπονδιακή υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας (FAA) μέσω Twitter, το αεροσκάφος, που εκτελούσε πτήση με προορισμό τη Χονολουλού «επέστρεψε στο διεθνές αεροδρόμιο του Ντένβερ, όπου προσγειώθηκε με ασφάλεια μετά τη βλάβη που υπέστη στον δεξιό κινητήρα του λίγο μετά την απογείωση».

Ο ιδιοκτήτης της αυλής όπου έπεσε το επιβλητικό κομμάτι από το στόμιο του κινητήρα, Κέρμπι Κλέμεντς έκανε λόγο στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN για μια «λιγάκι συνταρακτική» εμπειρία.
«Προσγειώθηκε πάνω στην οροφή του αυτοκινήτου μου προτού πέσει στο πλάι», είπε προτού προσθέσει πως άλλο ένα μεγάλο κομμάτι από τον κινητήρα του αεροσκάφους άνοιξε τρύπα με διάμετρο 1,5 μ. και πλέον στην οροφή γείτονά του.
Η FAA ανέφερε πως είναι «ενήμερη για συντρίμμια που έπεσαν κατά μήκος της πορείας που ακολούθησε το αεροσκάφος» ενώ η United Airlines διαβεβαίωσε μέσω Twitter (@United) ότι δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός επιβάτη.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το