Κόσμος

ΗΠΑ: Προσπάθησε να γλυτώσει από αστυνομικούς και τον έφαγε… αλιγάτορας

akligatoras

Στην προσπάθειά του να γλυτώσει από τους αστυνομικούς που τον καταδίωκαν, ένας διαρρήκτης μετά από κλοπές που διέπραξε σε μια κοινότητα στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών, κατέληξε σε μια λίμνη, ωστόσο δεν γλύτωσε και από τα δόντια ενός αλιγάτορα 3,5 μέτρων που τον έφαγε.

Ο 22χρονος Μάθιου Ρίγκινς, είχε πει στην κοπέλα του ότι θα βρισκόταν στο Barefoot Bay για να πραγματοποιήσει μια σειρά από διαρρήξεις μαζί με έναν άλλο ύποπτο.

Ο σερίφης της περιοχής δήλωσε πως στις 13 Νοεμβρίου έλαβε κλήσεις για δύο ύποπτους άνδρες ντυμένους στα μαύρα να περπατούν πίσω από σπίτια της περιοχής.

Οι αρχές ανακοίνωσαν πως ο Ρίγκινς κάλεσε την κοπέλα του για να της πει ότι τους καταδιώκουν και πως κρύβονται.

Την επόμενη ημέρα δηλώθηκε η αξαφάνισή του. Το σώμα του βρέθηκε στις 23 Νοεμβρίου να επιπλέει σε μια λίμνη ενώ είχε υποστεί τραύματα από αλιγάτορα. Σύμφωνα με τους αξιωματούχους: «Μάλλον κατέφυγε στη λίμνη για να κρυφτεί από τους αστυνομικούς και τον σκύλο τους και δέχθηκε την επίθεση του αλιγάτορα».

Οι αρχές ανέφεραν ότι ο Ρίγκινς πνίγηκε και πως ο αλιγάτορας, ο οποίος είχε εχθρική συμπεριφορά προς τους δύτες, παγιδεύτηκε και υποβλήθηκε σε ευθανασία.

Το χέρι και το πόδι του υπόπτου βρέθηκαν μέσα στο στομάχι του αλιγάτορα.

Πηγή: Sky News

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το