Κόσμος

ΗΠΑ: Πώς ένα 3χρονο κορίτσι έσωσε τη ζωή του μπαμπά της με βιντεοκλήση

Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε στην Βιρτζίνια της Αμερικής.
Η 3χρονη Molly McCabe έσωσε την ζωή του μπαμπά της με μια βίντεοκλήση. Συγκεκριμένα το κοριτσάκι είδε τον μπαμπά της να πέφτει από τον καναπέ στο πάτωμα του σπιτιού τους και θεώρησε πως επρόκειτο για παιχνίδι.
Ωστόσο ο μπαμπάς της παρέμενε ακίνητος στο πάτωμα για ώρα και το κοριτσάκι άρχισε να κλαίει και να φωνάζει: «Μπαμπά, σήκω πάνω, μπαμπά τι συμβαίνει;»
Στην συνέχεια πήρε το κινητό του και χρησιμοποιώντας την υπηρεσία FaceTime κάλεσε τη μαμά της που βρισκόταν στη δουλειά. Μόλις εκείνη απάντησε, η μικρή Molly έστρεψε την κάμερα του κινητού στον μπαμπά της φωνάζοντας «Μπαμπά, μπαμπά! Κοίτα τον μπαμπά», όπως δήλωσε η μητέρα της στο αμερικανικό δίκτυο ABC.

Η μητέρα της Molly τυγχάνει να είναι νοσοκόμα και μόλις αντίκρισε τον αναίσθητο σύζυγο της, κάλεσε γείτονες και φίλους να σπεύσουν στο σημείο και εκείνοι τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.
Εκεί οι γιατροί διέγνωσαν ότι ο Τρέβορ είχε υποστεί θρόμβωση σε μία αρτηρία του εγκεφάλου του και προχώρησαν άμεσα σε επέμβαση. Αξίζει να σημειωθεί ότι από αυτό επιβιώνουν ελάχιστοι.
Η Molly έχει υποστεί ψυχολογικά τραύματα από τη συγκεκριμένη εμπειρία και οι γονείς της εξετάζουν το ενδεχόμενο να της παράσχουν ψυχολογική υποστήριξη μέσω ειδικών προκειμένου να το ξεπεράσει ενώ οι McCabes χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα χρηματοδότησης GoFundMe προκειμένου να αποκομίσουν χρήματα για τη θεραπεία του Τρέβορ. Και οι δύο γονείς βρίσκονται πλέον σε αναρρωτική άδεια άνευ αποδοχών.

Πηγή: ABC News

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το