Κόσμος

ΗΠΑ: Πάνω από 300 εκατ. δολάρια μοιράζει το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο τζακπότ στην ιστορία της Mega Millions

Τον νέο πολυεκατομμυριούχο αναζητούν σήμερα οι Αμερικανοί, καθώς η χθεσινοβραδινή κλήρωση του λαχείου Mega Millions προσέφερε πάνω από 300 εκατ. δολάρια, το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο τζακπότ στην ιστορία της λοταρίας.

Οι τυχεροί αριθμοί είναι 2, 8, 42, 43, 50 και το Mega ball (τζόκερ) το 6. Μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί εάν υπάρχουν τυχεροί λαχνοί.
Το ποσό ανέβηκε στα 321 εκατ. δολάρια ύστερα από εννέα συναπτές εβδομάδες κληρώσεων χωρίς νικητές.

Σε συνδυασμό με το τζακπότ Powerball, ύψους 294 εκατ. δολαρίων, που κληρώνει σήμερα, τα φετινά Χριστούγεννα μπορεί να μοιράσουν κέρδη πάνω από 600 εκατ. δολάρια.
Η κλήρωση του λαχείου Mega Millions, που μεταδόθηκε τηλεοπτικά και ήταν η πέμπτη που έχει γίνει ανήμερα τα Χριστούγεννα στην ιστορία της συγκεκριμένης λοταρίας, πραγματοποιήθηκε στις 11.00 το βράδυ (τοπική ώρα).

Το Mega Millions είναι μια αμερικανική λοταρία που παίζεται σε 44 Πολιτείες, στην ομοσπονδιακή πρωτεύουσα Ουάσινγκτον και στις αμερικανικές Παρθένες Νήσους.
Το μεγαλύτερο ποσό που έχει μοιράσει ποτέ το λαχείο Mega Millions – 1,537 δισ. δολάρια – κατοχυρώθηκε σε έναν μόνο τυχερό λαχνό στην κλήρωση της 23ης Οκτωβρίου.

Ο λαχνός πουλήθηκε στη Νότια Καρολίνα σε κάποιον που ακόμα δεν έχει εμφανιστεί για να παραλάβει τα χρήματα, σύμφωνα με την λοταρία Mega Millions.

Πηγή: www.kathimerini.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το