Κόσμος

ΗΠΑ: Γυναίκα βρέθηκε αποκεφαλισμένη στο διαμέρισμά της

Aστυνόμοι της Νέας Υόρκης το Σάββατο (20/4) βρήκαν μια γυναίκα σχεδόν αποκεφαλισμένη μέσα στο διαμέρισμά της στο Μπρούκλιν. Σύμφωνα με το CNN International, μέσα στο σαλόνι βρίσκονταν διασκορπισμένα και τα δάχτυλα της γυναίκας.
Η 20χρονη, ήταν ήδη νεκρή όταν οι αστυνόμοι μπήκαν στο διαμέρισμα και είχε υποστεί πολλαπλά τραύματα στο σώμα και το κεφάλι της. Η αστυνομία συνέλαβε για τη δολοφονία έναν 34χρονο άνδρα, όμως τα κίνητρά του δεν έχουν ακόμα ερευνηθεί.

Πώς έγινε η δολοφονία
Η αστυνομία ανακάλυψε το πτώμα εξαιτίας μια κλήσης που δέχτηκε από έναν οδηγό Uber. Εκείνος ενημέρωσε τις αρχές, όταν μια γυναίκα μπήκε στο αυτοκίνητό του με εμφανή τραύματα στο σώμα και το κεφάλι της. Όπως αποδείχθηκε η γυναίκα είχε ξεφύγει από το ίδιο σπίτι, στο οποίο είχε γίνει η δολοφονία.
Στο διαμέρισμα, που βρισκόταν στον 8ο όροφο πολυκατοικίας, βρέθηκε και η 4χρονη κόρη της γυναίκας που ξέφυγε, η οποία ήταν απόλυτα υγιής. Επιπλέον, σε έναν συμπιεστή απορριμμάτων κοντά στο διαμέρισμα οι αρχές ανακάλυψαν ένα τσεκούρι.

Παρόλο που δεν έχουν εξακριβωθεί τα αίτια της επίθεσης, η αστυνομία πιστεύει ότι ο άντρας και οι δυο γυναίκες γνωρίζονταν μεταξύ τους. Η γυναίκα που απέδρασε πιθανότατα ζούσε στο διαμέρισμα μαζί με την κόρη της και την άλλη γυναίκα, η οποία ήταν είτε φίλη είτε συγγενής της. Δεν είναι απίθανο η υπόθεση να αφορά ενδοοικογενειακή βία.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το