Κόσμος

Ιντιανάπολις: Πυροβολισμοί με θύματα στις εγκαταστάσεις της FedEx

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία της Ινδιανάπολης των ΓΠΑ, καθώς υπάρχουν πυροβολισμοί σε εγκατάσταση της FedEx στη νοτιοδυτική πλευρά της πόλης κοντά στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Ινδιανάπολης.

Οι αξιωματικοί που απάντησαν στην κλήση για να μεταβούν στην οδό Mirabel «εντοπίζουν πολλά θύματα», ανέφερε ένα δελτίο Τύπου που εκδόθηκε περίπου στις 11:30 μ.μ. τοπική ώρα (σ.σ.: 07:30 ώρα Ελλάδος) την Πέμπτη. Επιβεβαιώνεται ότι ο τόπος που έλαβε χώρα το σοβαρό συμβάν ήταν η εγκατάσταση της FedEx, αλλά δεν υπάρχει σαφής εικόνα για τον αριθμό των θυμάτων ή τη σοβαρότητα των τραυματισμών.

Ο κόμβος FedEx στην Ιντιανάπολις, απασχολεί περισσότερα από 4.500 μέλη της επιχείρησης και είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος κόμβος στο παγκόσμιο δίκτυο της εταιρείας.

Ο αυτοκινητόδρομος I-70 έκλεισε για λίγη ώρα, αλλά πλέον άνοιξε για τις περιφερειακές μετακινήσεις, όμως δεν επιτρέπεται η πρόσβαση στο Ameriplex Parkway. Το διεθνές αεροδρόμιο της Ινδιανάπολης είναι προσβάσιμο και από τις δύο κατευθύνσεις, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το