Κόσμος

Ινδία: Η νύφη κράτησε όμηρο το γαμπρό την ημέρα του γάμου

Δραστικά μέτρα αποφάσισε να λάβει η οικογένεια μιας 22χρονής στην Ινδία όταν τη μέρα του γάμου τους και ενώ περίμενε τον γαμπρό, αυτός εμφανίστηκε τύφλα στο μεθύσι μαζί με την παρέα του. Ο «άτακτος» γαμπρός προσπάθησε να οδηγήσει τη νύφη στη σκηνή προτού καν ξεκινήσει ο γάμος. Η μητέρα της νύφης τότε αποφάσισε να κρατήσει όμηρο τον «υποψήφιο» σύζυγο παρακρατώντας τα δώρα και τα μετρητά που επρόκειτο να του δοθούν ως προίκα για τον γάμο της κόρης τους.
Η νύφη αλλά και η οικογένεια, προσβλήθηκαν ιδιαίτερα από τον γαμπρό κυρίως λόγω του χάους που δημιούργησε όταν η μέλλουσα σύζυγός του αρνήθηκε να τον ακολουθήσει στο χορό.
Υπήρξε τόση η αναστάτωση στους παρευρισκομένους που παρενέβη ακόμη και η αστυνομία προκειμένου να επιλυθεί η διαφορά. Πράγματι, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ηρεμήσουν τα πνεύματα χωρίς να υπάρξουν περεταίρω εντάσεις.

Happy End είχε η υπόθεση
Τελικώς λύθηκε η «βεντέτα» όταν η οικογένεια του γαμπρού δέχτηκε να επιστρέψει τα δώρα και τα μετρητά που είχε λάβει εν όψει του γάμου που έμελλε να γίνει αλλά τελικώς δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το