Τοπικά

Ημερίδα στον Βόλο για το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου και την ανάπτυξη

Η Κοινότητα Διαλόγου Σύνθεσις, με πρωτοβουλία του προέδρου της κ. Χρήστου Τριαντόπουλου, συνεχίζει τη σειρά διαλόγων της στην περιφέρεια για την ανάδειξη κρίσιμων ζητημάτων για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη, εντάσσοντάς την στον ευρύτερο κύκλο εκδηλώσεων της Κοινότητας Διαλόγου Σύνθεσις υπό τον τίτλο «Ο λόγος στους Νέους. Ο λόγος στο Μέλλον».
Σε συνέχεια της πρόσφατης ιδιαίτερα επιτυχημένης ημερίδας στον Αλμυρό για τις μεγάλες τουριστικές επενδύσεις και την περιφερειακή ανάπτυξη, η Σύνθεσις συνδιοργανώνει, σε συνεργασία με την Πρωτοβουλία Φίλων Πολιτικού Αεροδρομίου Νέας Αγχιάλου, ημερίδα με θέμα «Πολιτικό Αεροδρόμιο Νέας Αγχιάλου και Ανάπτυξη: Ιστορία, Πορεία & Προοπτικές».

Η εν λόγω εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον Βόλο, την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018, στις 20.30, στο Volos Palace.
Κατά την εκδήλωση θα τοποθετηθεί, αρχικά, ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, διδάκτωρ Πολιτικής Οικονομίας και πρόεδρος της Κοινότητας Διαλόγου Σύνθεσις, και θα ακολουθήσουν με εισηγήσεις τους ο κ. Σπύρος Νιαβής, διδάκτωρ Οικονομικών και διδάσκων στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ο κ. Γεώργιος Ζαφείρης, πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας, και η κ.α Μαρία Μπρούζγου, πρόεδρος Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Μαγνησίας και υπεύθυνη Επιτροπής Πολιτισμού και Τουρισμού ΤΕΕ. Επίσης, κατά την εκδήλωση θα τιμηθεί ο κ. Γεώργιος Σούρλας, π. υπουργός και π. αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, για την πρωτοβουλία του αναφορικά με την ίδρυση και λειτουργία του Πολιτικού Αεροδρομίου Νέας Αγχιάλου. Τις τοποθετήσεις των εισηγητών θα ακολουθήσουν οι τοποθετήσεις των φορέων και των παρευρισκομένων, στο πλαίσιο μίας ευρείας δημόσιας συζήτησης.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το