Τοπικά

Ημερίδα στην Αργαλαστή για την αυτοάμυνα και τους τρόπους αντιμετώπισης της βίας

Τα κρούσματα βίας εναντίον γυναικών αυξάνονται ραγδαία και μαζί τους ο φόβος και η ανασφάλεια. Οι πολεμικές τέχνες, σε αντίθεση με τα όσα σκεφτόμαστε για αυτές, έχουν κατά βάση ως στόχο την αυτοάμυνα και όχι την επίθεση. Μία αυτοάμυνα που μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια σε μια ενδεχόμενη επικίνδυνη κατάσταση. Στο πλαίσιο δράσεων ευαισθητοποίησης της Παγκόσμιας Ημέρας ενάντια στην Κακοποίηση των Γυναικών, το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Νοτίου Πηλίου διοργανώνει την Ημερίδα “Αυτοάμυνα και Γυναίκες – Τρόποι αντιμετώπισης της Βίας”.

Η είσοδος και η συμμετοχή είναι δωρεάν. Απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η αθλητική φόρμα και παπούτσια, καθώς οι γυναίκες που θα συμμετάσχουν θα εκπαιδευτούν σε ασκήσεις αυτοάμυνας. Εισηγητής θα είναι ο κ. Γεώργιος Κοσμίδης, συντονιστής στο Σύλλογο-Ακαδημία “SHINKYOKUSHINKAI KARATE”., επίσημος προπονητής καράτε από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και αρχηγός εκπρόσωπος του Ελληνικού Shinkyokushinkai. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο κτίριο του Κ.Ε.Γ.Ε. Αργαλαστής, το Σάββατο 23 Νοεμβρίου, στις 17:00 μμ.
Το “Κέντρο Κοινότητας Δήμου Νοτίου Πηλίου” συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελληνική Πολιτεία στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το