Τοπικά

Ημερίδα στη Σχολή Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

geoponiki

Ηµερίδα µε θέμα «Οµιλίες Νέων Μελών της Ελληνικής Γεωργικής Ακαδηµίας» συνδιοργανώνουν η Κοσμητεία της Σχολής Γεωπονικών Επιστηµών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και η Ελληνική Γεωργική Ακαδημία, σε συνεργασία με τον Γεωπονικό Σύλλογο Μαγνησίας, την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου και ώρα 18.30, στο Κεντρικό Αμφιθέατρο της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών, στο Φυτόκο. Το πρόγραμμα της ημερίδας έχει ως εξής:

18.30-18.40: Καλωσόρισμα από την Κοσμήτορα της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών, Καθηγήτρια Μαρία Σακελλαρίου-Μακραντωνάκη, τον Πρόεδρο του Τµήµατος Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος, Καθηγητή Νικόλαο ∆αναλάτο και τον Πρόεδρο του Τµήµατος Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος, Καθηγητή ∆ηµήτριο Βαφείδη.
18.40-19.10: Χαιρετισμοί Επισήμων.
19.10-19.40: Υποδοχή των νέων µελών από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Γεωργικής Ακαδηµίας, Οµότιµο Καθηγητή του Πανεπιστημίου Αιγαίου Θεµιστοκλή Λέκκα.
19.40-20.10: Ομιλία του Οµότιµου Καθηγητή του Α.Π.Θ. Χρήστου Τζιµόπουλου, µε θέµα: «Υδατικοί πόροι και διαχείρισή τους στην Ελλάδα». Προλογίζει ο Οµότιµος Καθηγητής Γ.Π.Α. Αλέξανδρος Πουλοβασίλης.
20.10-20.40: Οµιλία του Καθηγητή του Π.Θ. Κωνσταντίνου Κίττα µε θέµα: «Η συµβολή της Γεωργικής Μηχανικής στην αειφορική πρωτογενή παραγωγή». Προλογίζει ο Οµότιµος Καθηγητής του Γ.Π.Α. Σπυρίδων Κυρίτσης.
20.40-21.10: Ομιλία του Καθηγητή του Α.Π.Θ. Κωνσταντίνου Μάττα µε θέμα: «Γεωργία, µια μοναδική μηχανή ανάπτυξης». Προλογίζει η Καθηγήτρια του Γ.Π.Α. Σοφία Ευστράτογλου

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το