Τοπικά

Ημερίδα με θέμα «Παροχή Πρώτων Βοηθειών στο χώρο εργασίας»

Το Κέντρο Διημέρευσης- Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου σε συνεργασία με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας, διοργανώνει Ημερίδα με θέμα «Παροχή Πρώτων Βοηθειών στο χώρο εργασίας».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου κι ώρα 10:00π.μ στο χώρο της Δομής( Λήμνου 12).
Σκοπός της Ημερίδας αποτελεί η ενημέρωση του προσωπικού,δομών στο χώρο της Υγείας, καθώς και φροντιστών ,ατόμων που χρήζουν βοηθείας. Η κατάλληλη ενημέρωση κι η έγκαιρη διαμεσολάβηση σε κρίσιμες περιστάσεις μπορούν να αποτελέσουν σωτήριες ενέργειες την στιγμή ενός ατυχήματος.
Δεδομένου των αναγκαίων μέτρων προστασίας κατά του ιού Covid -19, ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και μόνο κατόπιν συνεννόησης με το ΚΔΗΦ ΑμεΑ. Η είσοδος θα επιτραπεί με την επίδειξη βεβαίωσης εμβολιασμού/ νόσησης SARS- Cov-2 ή με αποδεικτικό διενέργειας rapid test έως 48 ώρες πριν ενώ η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους.
Το Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ, ανήκει στην ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου και είναι συγχρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελλάδα στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 στον Άξονα Προτεραιότητας 2α «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ-ΕΝΕΡΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το