Τοπικά

Ημερίδα με θέμα «Ενίσχυση του ανοσοποιητικού κι Ενημέρωση εμβολίων στον ενήλικο πληθυσμό» από το Κέντρο Διημέρευσης- Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ

Το Κέντρο Διημέρευσης- Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ διοργανώνει Ημερίδα με θέμα «Ενίσχυση του ανοσοποιητικού κι Ενημέρωση εμβολίων στον ενήλικο πληθυσμό». Η Ημερίδα θα πλαισιωθεί επιστημονικά από επαγγελματία Υγείας της Τοπικής Μονάδας Υγείας Ν.Ιωνίας Βόλου και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου κι ώρα 10:30π.μ στο χώρο της Δομής( Λήμνου 12).

Με γνώμονα την καλύτερη δυνατή θωράκιση του οργανισμού ,κατά την περιόδο του χειμώνα, η Ημερίδα στοχεύει στην επιστημονική ενημέρωση του πληθυσμού για τις δυνατότητες προφύλαξης και προάσπισης της υγείας.
Δεδομένου των αναγκαίων μέτρων προστασίας κατά του ιού Covid -19, ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και μόνο κατόπιν συνεννόησης με το ΚΔΗΦ ΑμεΑ. Η είσοδος θα επιτραπεί με την επίδειξη βεβαίωσης εμβολιασμού/ νόσησης SARS- Cov-2 ή με αποδεικτικό διενέργειας rapid test έως 48 ώρες πριν ενώ η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους.

Το Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ, ανήκει στην ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου και είναι συγχρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελλάδα στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 στον Άξονα Προτεραιότητας 2α «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ-ΕΝΕΡΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ».

Τηλ. Επικοινωνίας ΚΔΗΦ ΑμεΑ: 2421031860
e mail: [email protected]

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το